• Cinsellik
  • Eşinizin her istediğini yaparmısınız

Socutelady canm aldatıyo seni ,bebeğini öyle bi ortamda büyütme derim. Ailen arkandaysa gerekeni yap bence

Anjeli96 kocası ciddi ciddi aldatıyor psikolog napsın ki canım ,benim için boşama sebebidir bu. Hemde gözümü bile kırpmam. Öyle bi adam benim çocuğuma örnek olamaz zaten

Anal yaptırmam istemiyorda çok şükür. Gerisine yok demem yeterki benimle mutlu olsun….))

Nietzsche haklısın aslında ama anlamiyorum hep neden böyle oluyor.. seviyorum ölüyorum bitiyorum sonra aldatma .. ben olsam, ben de ayrilirim ama bir ihtimal.. her şey bir tarafa benimle bu kelimelerle, bu şekilde konuşan adama ne sevgim kalir ne saygim.. biter o an..

Socutelady Saygısını yitiren bı insanda değerim yoksa kendimi suçlu görmem bu senin sorunun değil tatlım bebekle de ilgisi olduğunu düşünmüyorum şahsen insanoğlu nankör dür böyle düşün sen kendine güven onun için değil kendin için çabala psikolojik baskı altında kalman sadece seni yıpratır adam sabah akşam dışarda olan sana oluyor evde gün boyu bunları düşünmek ciddi anlamda zarar verir. Daha çok gençsin kendine bu eziyeti yapma keşke mal varlığı olduğu kadar da 5 kuruşluk da olsa bı saygısı olsaydı kusra bakma amacım seni üzmek ve incitmek değil lütfen yanlış anlama ama bazı şeyleri gerçekçi düşünmek lazım zaman su gibi akyor giden o zamanın 2 saniyesini bile geri getirmesin kendini güzelce toparla ve eşinle de açık açık net bir şekilde konuş direk boşanmaya değil önce düzeltmeye çalış baktın gene aynıysa Kendi iyice toparla sonra boşan çünkü bu psikoloji ve ruh haliyle sana acıtasyon yaparak kanına girer hiç bir kadın değersiz değil olmak zorunda da değildir onun senden ne fazlası var ki bu kadar üzülüyorsun okurken gerçekten çok üzüldüm çaresizliğin içimi burktu ama senin çok güçlü bir kadın olduğuna inanıyorum hayata kendine değer vermekle başla erkekler özgüveni yüksek kadınlardan korkarlar tatlım unutma bunuda kendine deger vermeye başlayarak yapacaksın canını sıkmamaya çalış 99 lusun kelebek gibisin kıpır kıpır bı yaşta 1 günlük ömrünü heba etme değmez hayırlı geceler dilerim🦋

Kahvekolik gerçekten bu yazıyı yazıp günüme güzel başlattınız kendimi sağlam Bi şekilde toplamam gerek bildiginiz ot gibi yaşıyorum Benin hayatım çok güzeldi sporcuydum okulum vardı güzel çevrem vardı kamplara giderdim çok sosyal bir insandım yemin ediyorum yarına sağ çıkmıyım buraya geldim gelin geldim 5 ay boyunca insan yüzü görmedim ne kaynana ne kayın baba ne annem ne babam Bi markete gidersem gidiyordum Bi tek eşimin yüzünü gördüm 5 ay boyunca çok dengem bozuldu evlendim ve boşluga düştüm sanki bana para vermedi al dolmuş paran demedi git gez demedi ben para istemeye çok utandım vermesini bekledim annem babam çok uzakta yaşıyorlar onlarda yeni evliyiz diye gelmediler gelirlerse mecbur kalmaları gerekecek babam istemedi tuttu bana para yolladı çık o evden hasta olacaksın dedi Allah razı olsun ondan çıktım gezdim gittim biramı içtim evime geldim sen parayı nerden buldun benden çaldın şöyle böyle neler neler evdeki psikolojik baskıyı psikolojik savaşı anlatamam ben size duyguları anlatamıyorum yaşamanız gerek ben ayrılıcam diye çıktım 1 ay önce bu evden 2 hafta sonra annemlere gelip beni aldım yeminler etti bende son 1 şans verim yuva kolay kurulmuyor dedim son şans bu dedim annemin Babamın da yanında sonuç gene aynı kadınlığımı unutuyorum

Socutelady sizi her ne kadar da anlyor olsam dahi tamamen bu yeterli olmayacaktır unutma her şey sende bitiyor o kadar güçlü bir kadın bu kadar çabuk yıkılmamslı ben şöyle düşünüyorum şahsen hatta bı kere olur 2 si hatta olmaz tercih olur bence dediğin gibi yuva kurmak kolay değil ama şöyle de bir şey her şeye rağmen bı değişiklik yoksa bu sadece sizi yıpratmsktsn başka bir şeye yaramaz bence.
        günün her zaman güzel başlayıp güzel biter inşallah 🌼

Socutelady eşim. İstemedi anal ama istesede yapmam bok yoluna ne hacet yani 🤪😀. Tanıdıgım arkadasım var her gun hergece kocası anal için yalvarısyomuş en sonunda bosandılar yani

Socutelady hayır herşeyi yapmam. Oral yaparım seviyorum çünkü zevkte alıyorum, anal istedi daha önce denedik ama çok acıdı daha tamamı girmeden üç,dört kez denedik hemde. Bundan bir ay önce falan istedi yine olmaz acıyor dedim. Yapmam da bir daha.

Hiç bi zaman istemediğim bişeyi zorlamaz.Zaten istemediğim bişeyi yapmam.Hep der eğer birşeyi istemiyosan içinden gelmiyosa hiçkimse için yapma Düşündümde doğru diyo.Ortak yol buluyoruz ilişkimizde.Ne şiş yansın ne kebap dermişim🤪😄

Socutelady bir kez eşimi denemek için anal yapsak mı falan dedim hiç yanaşmadı bu beni sevindirdi mesela tek yapmayacağım şey sanırım budur diğer her şeye açığımdır

Socutelady hayir yapmam.Arada benimkide sakayla karisik anal mi yapsak diyor asla diyorum.Tabi ki yapalim desem yapar mi orasini bilemiyorum

@Deleted4 peki haram olgunu dinen yasak oldugunu biliyormusunuz ? Ne bileyim kari kocada olsak sonucta hersey usulünce ve edebine uygun olmali dinde mesela tum ciplak iliski bile mektuhtur ben mesela hic bir zaman tam soyunmam zaten esimde bu konularda hassas oldugu icin dikkat eder

Bilinmeyennumara ben de dine önem veren birisiyim ama nebileyim.. kari kocasin, ilişki yaşıyosun ama tam çıplak olmak günah oluyor da, pardon ama nasıl oluyor bu?…. ben böyle konularda hiç bir mantık bulamiyorum… ve kuran dışındada hiç bir mantıklı bulmadığım yzıyı açıklamayı öneçsemiyorum.. Günümüz dinseverlerine kulak verirsek, içtiğimiz suyuda bize günah sayacaklar.. Yanlış anlama tepkim sana değil.. Sadece bu devirde herkes herşeyi yargılıyor ama dönüp bi kendisine baksa? Ne kadar doğru yapıyor söylediklerini acaba.. herkes bir yerlerde bir şeyleri yanlış yapıyor.. hiç birimiz mükemmel değiliz.. ya da günahsiz.. Yaptıklarımız doğru ve ya yanlış olduğunu Allahtan başka hiç kimse bilemez ve yargilayamaz da..

Socutelady olabilecek yapabilecegim bir istekse yaparim tabi ama anali asla yapmam esimde teklif etmez ama oburkunde birsey yok yapabilirsin bence

@Anjeli96 tabikide öyle ben zaten kimseyi yargilamiyorum ki herkesin tercih meselesidir saygim sonsuz sadece bilgimi ve kendimin uyguladigi seyi dile getirdim o kadar hani yapmayin etmeyin diye bisey soylemedim soylemem de zaten bana düşmez herkes kendinden sorumludur sadece nacizane dusuncemi soyledim

Socutelady zevk almadığım şeyi o zevk alıyor diye yapmam. Ters ilişki bunun en basit örneği.