Eşimle sürekli boşalmak yalamak cok heycanlı bir gece hayatı istiyorum ama ne zaman baslasak toplam 3 dk da bosalıyo bn ortada mal gibi kalıyorum saatlercd sürsün istiyorum delirmek istiyorum ama yok

Sevim3426 maalesef adamlar hemen bitsin gitsin istiyorlar nasılsa kendileri boşalıyor

Sevim3426 pes etmeden konuşmaya çalış. Böyle bir sorunumuz yok ama ona rağmen uzun gece prezervatiflerinden alıyor eşim. Süre daha da uzuyor tavsiye ederim.

BlueScreen kullanıyoruz bence kendi istemiyor hemen bosalıuoe diye dusunuyorum elimde değil diyo yalan bir aydır elini de sürmüyor zaten sinir oldugumdan bende istemiyorum

Sevim3426 canım ara ara yapıyorsnız ondn oyle oluyor daha sık yapın

Sevim3426 Keşke birinci postunuzu kendinizi tanıtarak açsaydınız😌🌸

Sevim3426 acaba enerjismi yok benimkinin diye düşünmeye başladım ilişkiden önce pekmez tatlı yedirmeyi düşünüyorum bizimde en fazla 35 dk süruyo

Laledmrrr aslında çok kısa bir süre değil nasıl ki her kadının adet süresi oluş şekli yoğunluğu vs bir degilse her erkeğin boşalma süresi bir değil. Tabi burda ön sevisme süresi filan da giriyor devreye

BQuen değil ama en fazla o kadar yoruluyo boşalayım mı diyo

Sevim3426 her gün yapmaya çalışın canım. Yaptıkça alışıyor hemen boşalmaz. Azıcık tutsun canım kendi de böyle zevk almaz.