Merhaba kızlar yorumlariniza cok ihtiyacim var görüyorum ki burda gercekten derdi dinleyip destek olan guzel yurekli bir suru insan var uzun olursa okumayabilirsiniz affola🙏🏻 5 bucuk aylik bir oglum var esimle cok iyiyizdir şahsi olarak bu gune kadar asla ne kavgamiz oldu ne baska birsey isten eve evden işine giden evdede bana yardimci olan biri kendisi allah razi olsun. Tabiki tahmin edeceginiz gibi aile sorun. 2 bucuk yillik evliyiz kaynana zaten nisan doneminden beri bi gicikti gelir diger gelinleri kotuler dururdu ailem komsularimiz kim gorduyse sen bu kadinla yapamazsin derdi. Esim asker uzakta olucaz diye takmazdim. Ailemin durumu yoktu biz evlenirken sadece mutfak esyamiz yatak yorgan vs onlari yaptilar kaynanaminda 2 hazir yorgani battaniyesi varidr o kadar geri kalan herseyi esim yapti ve asla bunlarin lafini yapmadi. Yeni evliyken kaynanama gittim köyde tum evleri gezdirdi her gittigi evde ben obu yaptim bunu yaptm arkamizdanda bu bana hizmet edecek ailesi ona ne yapmiski vs atar tutardi bi yorumda bahsetmistim esimle vi video paylastim ablasi birak etrafi cekmeyo kardesimi cekte goreyim yazmis bende ben goruyorum yeterli kocami dddim emir kipiyle konusulmasini sevmem. Oda sende sozlesmeli bende kadrolu yazmis. Esimle bu yuzden kavga ettik oda sinirlendi o benim ablam sen kimsin dedi. Ben bu lafi asla unutamiyorum ve gece gunduz her zaman aklimda esimin yuzunede vuruyorum ozamanda kendimi savundum ablasini aramis kubra agliyo 2 gundur vs beni ezik gostercek sekilde anlatmis ablasi aradi özür diledi. Abisi desen ahlaksiz esim gorevdeydi bi gece bana yaziyor abi ya ben hic oyle sey gelmez aklima bana istedigin soruyu sor kocan yok tek nasi uyican duş al rahatpa vs yazmis. Esime direk ekran goruntulerini attim esim aradi sakin sakin konusmuslar yok ben yanlis anlamisim vs esim hala konusuyo o adamla . Ilk basta kavga edicekti bu olay yayilsa herkes benim adimi cikaracakti o yuzden esimi sakinlestirdm ama hala o adamla konusuyo arayinca. Kaynana dogum zamani o kopek gibi havlasin oglum cagirursa giderim demis. Annem 2 senedir ilk kez evime dogum yapinca geldi 1 hafta kaldi gitti yok annem fakirmis yol parasini da oglu mu karsilicakmis kendi 2 3 kez geldi keyfi gezmek icin afedersiniz tuvalete gider pisligini birakir paspaslarim su icinde pislikler oraya buraya bulasmis birakirdi ben onu oyle cektim. Tabi bir suru olaylar var en son annemede laf edince ben tamamen konusmayi kestim evi terkedicektim 22 yasindayim ömrümü senin dengesiz ailenle geciremem dedim esime. Lohusaydim bunlarin yuzunden sutum kesildi. Esim o kavgada sen istiyosun ki anneme söveyim annemle arami bozmaya calisiyosun dedi. Esim 1 aylik goreve gitti o ara annemlere gittim cocugum 1 aylikti kaynanama gitmedim ayagina gitmem gelip gorcekse burda gorsun cocugu dddim geldi gorumceyle sadece hosgeldiniz dedim daha asla muhatap olmadim simdide arayip duruyo cocugun yuzunu unuttum 1 2 saat ya gordum ya gormedim babanneye gelene kadar.yurucek cocuk. En son yine aradi esimi oramda buramda kist var doktor aniden ölürsün dedi cocuguda goremedim ölüp gidersem gozun acik gidecek bilmem ne. Eşim savunuyo sözde beni ama annem oyle demedim diyo annesini hakli gorur gibi . Anlatamadigim bir syru olay var. Onlar surekli blof yapiyor kaynana arkamdan sallar ogluna gelince diyomuski kubra benim agzimada etse ben ona küsmem yalan.. cocuga sevgisi bile yalan telefonda yalandan cagiriyo basliyo onun bunun dedikodusunu anlatmaya esime ben bu konulardan cok kavga yaptim esimle onlarada lafimi verdim savundum ama esimin dedikleride aklimdan cikmiyor o olaylar suan kimseyle konusmuyorum ama ailesindeb tiksindim artik sirf bu yuzden bosanmayi bile dusunuyorum.