BQuen Survivor12 bu ben valla. TV deki her şeye bakabilirim çer çöp bütün dizilerde ne olur biter naz çok bilirim. Bugün gün tlc izleyip şişman insanlara ve tadilat olan evlere bakabilirim. Ama eşim film olsun ister ben de aksiyon sevmem dram izleyemem başını kaçırdığım filme hiç bakmam derken esim sinir oluyor 😂😂
Survivor12 BQuen 🤣🤣 bazen çocuğu uyutum geliyorum diyorum bakıyorum filmi biraz izlemiş hemen başa al diyorum yoksa insan birşey anlamıyor
BQuen Survivor12 peki bu bir soru. Güzel bir film seçtiniz ortamı ayarladiniz. Bebe uyudu..film bitene kadar kaç sefer ağlayarak uyanir ve o film yarım kalir😂😂😂 bizimkinin rekoru 5 en son eşim got getir bizimle otursun zorlama demişti 😂
Survivor12 BQuen 🤣🤣 gece uykusuna yattığı zaman kolay kolay uyanmaz uyandığı zamanda ortamıza koy diyore kocam ama ben yok diyorum sen ortamizda kal diyorum 🤣😁😁
Berlin Kalimera yeni evliyken sabahlara kadar film izlerdik şimdi o ayrı odada ben çocukla ayrı odada takılıyoruz😂😂
Loli Kalimera en sevdiğim bebişi aksam uykusuna yatırıp söyle iki seksen uzanmak kulaklık takıp , en güzelinden bir radyo kanalı , bir fincan cay ve yanında stalk yapmak😁 🙆🏻♀️
Cemrerana Kalimera eşimle çok şehir gezdik yurtdışına çıktık oğlumdan sonra da minimum düzeyde yine gezdik gezmeyi çok severiz severdik tabi pandemiden önce en zevk aldığımız şey buydu tatil yapmak her ay bi yerdeydik zaten ikimizde karadenizliyiz sıkça memeleketimize gitmeyi vs özledik
Nesse Kalimera beraber sigara yakıp dedikodu yapmak 😂👹 Sonrada işin ucu başka yerlere gidiyor zaten💥👩❤️💋👨😂👹
BQuen Survivor12 bizim yatak odamız çok soğuk oluyor diye oturma odasında çekyatlards yatıyoruz ben oğlumla yatıyorum eşim diğer koltukta 😂 oğlum ve ben aşırı memnunuz bu durumdan ama koca kişisi biraz şikayetçi 😅