salakmisincemilee lgrth ay kizz hatırladımmm bakınca🥹 duygulandım çok güzeldi full izlemedim tabi televizyonda denk geldikçe ay izliyim tekrar teşekkür ederim
lgrth salakmisincemilee bende tam bitiremedim sonları bulamamıştım ama işte diğer kasvetli dizilere göre daha çok keyif veriyor 😂
lgrth DtMom aynen öyle oluyor valla biz bayağı oldu bırakalı zaman aşımı oldu da sahneleri tekrar karşıma çıkıyor çok manidar ileri görüşlü bir diziydi 😂
TombulHatun salakmisincemilee biz eşimle hep eski dizileri izleriz 😂 aşk mantık intikam, istanbullu gelin bunlar bitti şuan cesur ve güzeli izliyoruz bitince ne izleriz bilmiyorm 😂
salakmisincemilee TombulHatun yani eşle izlenir mi bilmiyorum ama şuan ben sadakatsiz izliyorum çok sarıyor gercektenn medcezirde izleyebilirsiniz
mlksrdl salakmisincemilee çocuklar duymasın Çağatay Ulusoyla Serenay Sarıkaya bin oynadığı dizinin adı neydi ya başrol oldukları o olabilir ismi gelmedi aklıma şuan 😄😄😄😄
anonim58 salakmisincemilee kız sen çocuktan vakit bulup dizi mi izliyosun bide helal olsun 😂 benimki uyuduğu an ölü taklidi yapıp yatıyorum hemen hiçbir aktiviteye harcamiyorum zamanımı 😂
salakmisincemilee anonim58 aşkım ben gece uyudugumdan gündüz uyuma ihtiyacı hissetmiyorum bebeğimi alıyorum yanıma mesela koyuyorum anakucagina yemek yaparken temizlik yaparken izliyorum valla bebeğime de oyuncak veriyorum oynuyor oda
gizem67 anonim58 27 aylık yemek haxırlrken yapsrkende acıyorum ızlyrm kızım uyurken uyanıkken normal kanal acarım sadece