salakmisincemilee TombulHatun yani eşle izlenir mi bilmiyorum ama şuan ben sadakatsiz izliyorum çok sarıyor gercektenn medcezirde izleyebilirsiniz
TombulHatun salakmisincemilee medcezir aklımızda, avrupa yakası da var aklımızda sadaktsiz bende çok izlemedim deneyebiliriz sırayla
salakmisincemilee anonim58 aşkım ben gece uyudugumdan gündüz uyuma ihtiyacı hissetmiyorum bebeğimi alıyorum yanıma mesela koyuyorum anakucagina yemek yaparken temizlik yaparken izliyorum valla bebeğime de oyuncak veriyorum oynuyor oda
anonim58 salakmisincemilee iyi maşallah duruyor seninki yapabiliyorsun sen benim bebeğim hic durmuyor ne ana kucağında ne oyun halısınds asla oyalayamiyorum hemen sıkılıp agliyor gündüz uykusu da 10 dk uyuyup uyanıyor sürekli
salakmisincemilee anonim58 geçiyor aşkım sabır sonrasında gülüyorlar ediyorlar gerçi benimki kısa sürdü şuan durmuyor 2 gündür geceleri uyanıyor sürekli galiba diş dönemine girdi🥲
salakmisincemilee laluna_ Netflixim yok🥹 ama almayı düşünüyorum aldığımda ilk işim onu izlemek olacak teşekkür ederim
salakmisincemilee TombulHatun bende izlememiştim televizyonda çıkarken aman bu ne diyordum şimdi izledikçe sarıyor Avrupa yakası benimde aklımda