Kızlar esra erolda izliyorumda aklıma takıldı aramızda böyle olan varmı yada yakınında bu tarz bi durum yaşayan .. hayır gerçekten ağzı açık izliyorum böyle bişeyin gerçek olabileceğine inanamıyorum 😳
Kuma 🙄
Cemrerana adama tamam zaten söylenecek söz yok şerefsizliği ortada da bunu kabullenen kadına / kadınlara ne demeli ? Ah cahillik ahh
Çevremde var malesef tanıdıgım biri yası biraz var ama kumasıyla arkadaş gibiler hep onu övüyordu agzım acık dinliyordum sadece altın konusunda birbirlerine düsüyolardı 🤦🏻♀️
KirmiziOjeli sorma canım saçımı yoldum evde o kadını izlerken bide affetti ya bence bu adam yine yapacak aptallık etti karısı
Rouge ne bilim sapıklık gibi geliyor bana tövbe ya aynı evde izledikçe başım ağrıdı tamam eskiden köylerde böyle şeyler varmış ama gününüzdede olmasına şaşırdım çok
Deleted4 ay evet yazık çokta güzel bi kadın ya adam mal gibi suratına bakılmaz yani iki lafı bi araya getiremiyor bide gitmiş ikinciyi getirmiş adii
Cemrerana affetse nolur adam tekrar yapacak yine affedecek kadınlar kendini nasıl bu kadar değersizleştirebiliyor anlamıyorum
Var canım benim iki babanem var babanemin kumasi var
Maalesef onlar bizim köylü. Köyümden hiç hazetmem zaten. Ama İstanbul’da çok yakın samimi komşularımız kuma. Küçüğü büyüğe abla diyor. Maşallah çok güzel anlaşıyorlar
Cemrerana ayy bizim memlekette akrabamız falan değilde bi adamın iki karısı vardı 3 ü aynı yatakta uyuyomuş birbirlerine anla falan diyolardı kankalsrdı öğğk iğrenç
Cemrerana Esra Erolu görmedim ama bizzat kuma olan ve aynı evde yaşayan iki kadına şahit oldum. Urfali araplardi hani yöresel elbise giyenlerden neyse adam evlenmis çocuğu olmamış sonra bir kadın daha alacağim demiş kadın da kendi dayısının kızını getirmiş eve geçinir gideriz diye iki kuzen kumaydi yani bildiğin. Adamın ikinci gelen kadından da çocuğu olmayınca anlaşılmis sorunun kadında değil adamda olduğu ama iki kadınla da evlenmiş oldu. 2 kadın tam 20 sene aynı evde kuma olarak yaşadı taki biri vefat edene kadar . İyi insanlardı hani kuma olayını bilmesen kadınlar kız kardeş adam da içlerinden birinin kocası dersin. Çünkü eski usuldu her şeyleri sadece kocaya hizmet misafire hizmet ben kadınların ses tonlarını bile bilmem. Babamın arkadaşıydı adam öyle samimi değil ama sofrası çok bol sürekli insanları evine davet eden biriydi çocuğu da olmadığı için kimin küçük çocuğu varsa hediyeler alırdi.
Kabul etti mi kadin? Bu arada benim amcam eşinin uzerine getirdi kuma ama eşi nikah vermedi. Zor valla allah yardimcisi olsun tabi baya oldu bi 20 sene falan olmustur
Cemrerana ilk günden beri izledikçe geliyorum aşırı sinirlendim bugün de neymiş efendim kararsızmış defol git o zaman böyle şey görmedim ben.
Naberbenz yuhh yuhh yuhhh … ağzım açık kaldı şu an
BQuen modern kölelik gibi resmen
LiTeraRy 😳 bencede canım iğrenç