Asking Nietzsche alkol alıyoruz ama öyle sarhoş derecesine gelecek kadar almıyoruz nadir içeriz ya o sevinir ister yapmamı ama ben kendim istiyorum ayrıca midem bulanıtmı falan diye düşünüyorum
Nietzsche Asking valla o zaman cesaretini topla yap canım. Bulantını düşünüyosan eşin duşa grdiğinde gir yap ,o da şok olur mutlu olur bence
SevDakuSu3356 Asking ilklerde miden bulanacak hatta kusacak gibi oluyorsun zamanla alışıyorsun bende öyle oldu
Hskdjepamfk Asking mide bulantısı olmuyorda o zevk suyu geldiğinde bi yutkunamıyo insan bi an rahatsız etmiyo değil zevk suyu
Alev12 Asking kuzum utanacak birsey yok emin ol zevk alacak ben esıme yapınca kendınden gecıyor film ac yardımcı olur belkı😋
Karahindiba Asking yavaş gitmekte fayda var. Boynunu öperek başlayın, yavsş yavaş öperek aşağıya doğru inin. Önce biraz elinizi kullanın sonra gelir zaten gelmekte olan. Eşiniz de sizi yönlendirebilir.
KirmiziOjeli Asking sakın utanma çok zevkli bişey ben isteyerek yaparım her seferinde bi kere dene aldığı zevki gördüğünde sürekli sen yapmak isteyeceksin zaten ✌🏻
BQuen Asking bence sana tavsiye önce bir kaç video izle ya da bununla ilgili yazılar oku. Ben ilk denememde yanlışlikla isirmistim😂😂😂 Rezillikti. Ama utanılacak bir sey yok. Şimdi sana detaylı taktik vereceğim 😂
Zuzucaaseyler BQuen bunnla alakali banada detay versen hc fena olmaz bacim cok istyrm esimde cok istyo ama asadm kndimi 😁
Asking Olivetti vuhhuv yaa hahahha doğru yav ne utancam değilmi deeee işte orda tıkanıyore 🤣🤣 yapacam ama iyi gaza geldim burda 🤣