BeNsOkratEs yapmaya başlıyoruz otomatikman hareketleniyor😂
Oralsex
BeNsOkratEs anında hareketleniyor zaten 😁
07_antalya ben oyle yumuşak şeyleri yalayamam kız sert olması lazım 😂
BeNsOkratEs ay hiç gülesim yoktu zaten kalksın diye sönükken yalıyoruz 😂
Antisosyalmom benim yorumlarım neden silinmis olarak görünüyor anlamadım yalnıs bir yorummu yaptım
Alev12 benimde silindi görünüyor ağrısı olan bayan yorum yapmıştı ya Allah Allah yumurtlama zamanında benim de öyle oluyor yazmıştım ona anlamadım birşey vallahi
Antisosyalmom hayırlısı be gülüm 😄
BeNsOkratEs 🤣🤣valla yapıyorum napim zaten saniye sürmeden başlıyor hareketlenme
Mervoli ters ilişki dışında eşinle yaptığın hersey mübah canım 🤗
Asking yavaş gitmekte fayda var. Boynunu öperek başlayın, yavsş yavaş öperek aşağıya doğru inin. Önce biraz elinizi kullanın sonra gelir zaten gelmekte olan. Eşiniz de sizi yönlendirebilir.
Asking utanmayı bırak kenara hoşuna gidiyorsa yapıştır gitsin adam şok olur zaten keyfini alınca utanma bulantı falan asla olmayacak harika bir hazzzz, bence 👄
Asking mide bulantısı olmuyorda o zevk suyu geldiğinde bi yutkunamıyo insan bi an rahatsız etmiyo değil zevk suyu
Asking valla bide ben hayatımda ilk defa yapmıştım dişim değdimi falan diye sormuştum sonrasında hatta canını acıtırsam söyle diye demiştim ama yinede değmediğini hatta çok beğendiğini söylemişti ilk önce başını öpmeye başladım sonra yavaş yavaş ağzıma almaya başladım iyicede köklemiştim hatta bi an öksemede gelmişti 🤣🤣🤣 neyse sonra ağzımdan hiç çıkaemadan dilimi başının üstünde hareket ettiriyorum zaten hoşuna gittiğini sesinden tavrından anlıyosun arada bir toplarıda alıyorum ağzıma oda çok hoşuna gidiyor
FirstLady oral ve ters ilişki günah diye biliyorum ben
delibirhatun ya nerden ogrene bilirim emin olmak istiyorum