Alev12 benimde silindi görünüyor ağrısı olan bayan yorum yapmıştı ya Allah Allah yumurtlama zamanında benim de öyle oluyor yazmıştım ona anlamadım birşey vallahi

Alev12 hayır bı kaç kere teklif etti ama ben istemedim

Asking yavaş gitmekte fayda var. Boynunu öperek başlayın, yavsş yavaş öperek aşağıya doğru inin. Önce biraz elinizi kullanın sonra gelir zaten gelmekte olan. Eşiniz de sizi yönlendirebilir.

Asking utanmayı bırak kenara hoşuna gidiyorsa yapıştır gitsin adam şok olur zaten keyfini alınca utanma bulantı falan asla olmayacak harika bir hazzzz, bence 👄

Asking mide bulantısı olmuyorda o zevk suyu geldiğinde bi yutkunamıyo insan bi an rahatsız etmiyo değil zevk suyu

Asking valla bide ben hayatımda ilk defa yapmıştım dişim değdimi falan diye sormuştum sonrasında hatta canını acıtırsam söyle diye demiştim ama yinede değmediğini hatta çok beğendiğini söylemişti ilk önce başını öpmeye başladım sonra yavaş yavaş ağzıma almaya başladım iyicede köklemiştim hatta bi an öksemede gelmişti 🤣🤣🤣 neyse sonra ağzımdan hiç çıkaemadan dilimi başının üstünde hareket ettiriyorum zaten hoşuna gittiğini sesinden tavrından anlıyosun arada bir toplarıda alıyorum ağzıma oda çok hoşuna gidiyor

2 ay sonra