MonaRoka çikolata sür ben öyle yalayabiliyorum yada yenilebilir masaj yağları var dene istersen

Frenchoje ayyy ne yapım canım yanıyorum valla suda bir gercek kocamda iyi sevısır partner onemli

Alev12 kız bu işin sırrını bana da söyle 🤣🤣 gerçekten bende de olsa şundan azıcık yeter 🤣

Frenchoje bunu diyen herkes benden ateşli cıktı valla sabaha hazırlık yapayım dayanamadım yıne adamı arayacam simdi😋

Frenchoje inan gerek yok bende dogumdan once kacacak yer arardım simdi sevısıyoruz bir dhaa diyorum tulumbamı bu diyor kalk diyince kalksın sonra ben gerekeni yapıyorum bide cocugum huysız o uyanmasa sabaha kadar huhuhhhu

Alev12 işte bunun sebebi vardır mutlaka şunun sonucunda böyle oldu gibi. Ben o püf noktayı istiyorum. Kendimde de uygulamak için 🤣

Frenchoje valla bende anlamadım ama sevısırken kendımden gecıyorum yapmadığımı bile yapıyorum kız kocam yok yoldan cıkarma gece gece beni😋

Alev12 ay dur taktik alıyorum 🤣🤣 bir de şey sorcam bende kuruluk sorunu var o yüzden çok tahriş oluyor ve hiç genişlemiyor bu yüzden çok acıyor canım. Sende nasıl oluyor bu ıslanma ve genişleme evresi?

Nietzsche ilk baslarda esim bana yapardi ama ven hic yapmazdim. Simdu nedense yapimiyor daha zaten yeni evliyiz 1 sene olucak. Daha sonra ben hep dile getirdim yapmak istiyorum sana diye ama hayır dedi. Daha sonra tamam dedi bir kaç defa yaptım. Ama henüz çocuğumuz yok dedi yapma çünkü mikrop. Ağızdan her türlü bakteri bulaşa bilir. Ne bilim yaa. Ama yapıcam ben yinede. Hem de ben zevk almıyorum yapınca zaten diyor ama inandırıcı gelmiyor valla. Bir de günahmı aceba yoksa helalim zaten günah sayılmazmı?

Frenchoje hala kuruluk olması ilginç o zaman canım benim doğumdan sonra düzeldide o yüzden sordum ☺️