Oralsex
BQuen canim bende özelden detaylı bilgi alabilir miyim
Antisosyalmom bide çıkolata sosu felan döküp yala offf ki ne offf
Alev12 yaa asghj nickinin hakkını bu kadar veren başka üye yoktur sanırım 🤣🤣
Alev12 kız bu işin sırrını bana da söyle 🤣🤣 gerçekten bende de olsa şundan azıcık yeter 🤣
Alev12 öyle olsam istek artırıcı seyler mi alırım 🤣🤣
Alev12 işte bunun sebebi vardır mutlaka şunun sonucunda böyle oldu gibi. Ben o püf noktayı istiyorum. Kendimde de uygulamak için 🤣
Alev12 ay dur taktik alıyorum 🤣🤣 bir de şey sorcam bende kuruluk sorunu var o yüzden çok tahriş oluyor ve hiç genişlemiyor bu yüzden çok acıyor canım. Sende nasıl oluyor bu ıslanma ve genişleme evresi?
Alev12 denedim canım daha önce ama sade daha cok hosuma gidiyor 😂
Nietzsche ilk baslarda esim bana yapardi ama ven hic yapmazdim. Simdu nedense yapimiyor daha zaten yeni evliyiz 1 sene olucak. Daha sonra ben hep dile getirdim yapmak istiyorum sana diye ama hayır dedi. Daha sonra tamam dedi bir kaç defa yaptım. Ama henüz çocuğumuz yok dedi yapma çünkü mikrop. Ağızdan her türlü bakteri bulaşa bilir. Ne bilim yaa. Ama yapıcam ben yinede. Hem de ben zevk almıyorum yapınca zaten diyor ama inandırıcı gelmiyor valla. Bir de günahmı aceba yoksa helalim zaten günah sayılmazmı?
Frenchoje doğum yaptın mı canım
KirmiziOjeli 2 kere kuzum 😊
Frenchoje hala kuruluk olması ilginç o zaman canım benim doğumdan sonra düzeldide o yüzden sordum ☺️
Bende oral sex denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum.