Asking valla bide ben hayatımda ilk defa yapmıştım dişim değdimi falan diye sormuştum sonrasında hatta canını acıtırsam söyle diye demiştim ama yinede değmediğini hatta çok beğendiğini söylemişti ilk önce başını öpmeye başladım sonra yavaş yavaş ağzıma almaya başladım iyicede köklemiştim hatta bi an öksemede gelmişti 🤣🤣🤣 neyse sonra ağzımdan hiç çıkaemadan dilimi başının üstünde hareket ettiriyorum zaten hoşuna gittiğini sesinden tavrından anlıyosun arada bir toplarıda alıyorum ağzıma oda çok hoşuna gidiyor
Oralsex
FirstLady oral ve ters ilişki günah diye biliyorum ben
delibirhatun ya nerden ogrene bilirim emin olmak istiyorum
Asking ya ben yapıyorum ve ikimizde çok etkileniyoruz ben oral yaparken oda benim küçğkle ilgilenir eliyle falan bayılırız hadda bi kere araç kullanıyordu ben yanında oturuyorum ve durum dururken ellemeye başladım sonra yavaştan jean i araladım dışarıya çıkardın ve resmen yapışmıştım ve eşim çok şaşırmıştı ve inanılmaz etkilenmişti ben yaptıkça o gaza basıyordu ve boşaldığında sen nasıl birşeysein böyle diye delirmişti adeta sonra aralıklı yaptık hep arabada çok keyifli
BeNsOkratEs benimki sanırsın hazır asker 😂😂
Eğer cesaret edip bi adım atarsan erkeklerim eli de boş durmaz zaten benimki öyle yani en azından ben oral yaparken o da parmaklarıyla zevke getirir beni yani ilk adımı atsan devamı gelir. Yaptıkca alışıyorsun zaten eşinin öyle zevk aldığını gördükce sende zevk alırsın
Asking ışıkları kapat utanıyorsan daha rahat edersin hatta daha fazla heycan katmak istersen gözlerini bağla 😂
Asking direk yapmana gerek yok öpüşmeden yavaşça aşağı kayabilirsin bence
BQuen bunnla alakali banada detay versen hc fena olmaz bacim cok istyrm esimde cok istyo ama asadm kndimi 😁
BQuen bana da lütfen 😀
Mirinda o pozisyonu nasıl yakalıyorsunuz bir türlü denk getiremiyorum