Asking valla benimki dün duştan çıkmıştı , baktım oturmuş gittim yanına dudağına bi öpücük kondurdum başladım ya.. yalamaya çok hoşuna gitti
Oralsex
Asking bende bişey anlatım biraz igrenç ama komik ilk evlendigim seneydi eşim cok istiyo her ilişkide ısrar ederdi ne olur yap diye neyse bir gun yapım dedim yapmaya başladım ama nasıl migdem bulanıyo o sıra eşime anlatmaya calışiyorum cek bak migdm bulanıyo diye bende üstüne kusmuştum 😂😂 rezillik bide yeni evlendigim seneydi
Sevda_ciceksuyu hahahaha ay çok güldüm şaka olsun bu 😂😂
hemsreanne keşke şaka olsaydı adam onun üstüne 1 sene istemedi yeni yeni istiyo ama bnim hala her yapmamda migdem bulanıyo
Sevda_ciceksuyu bende kustum canim🤣 ama careyi nefesimi tutmakta buldum yaparken nefesimi tutuuorum arada cikarip agzimdan nefes aliyorum😂
Sevda_ciceksuyu ben hiç yapmadım yapamamda galiba 😂😂
ayse07 valla bnde aynısı yapıyorum nefesimi tutarak
hemsreanne bazen yapmak zorunda kalıyorum mecburen yoksq bnimde pek tercihim degil sevmem
Sevda_ciceksuyu kız nimetin üstüne kusulur mu 😂 bayılırım hem ımmm 😋 bir daha yapmadın kesin
Antisosyalmom hahahaha nimet ne oluyor burda ki heriflerimizin şeyi mi 😂😂😂
Sevda_ciceksuyu adam benden sürekli istiyorda yok ben daha yapamadım
hemsreanne tabi kız aşırı severim ben 😋
Antisosyalmom yaaa nasıl amaa😂😂 bana hersey mübah bu çok değişik geliyor yapamıyorum ya ama çok isterdim Yapmayı😂😂😂
hemsreanne eşin sana yapsın sen eşine yap belki o zaman yaparsın. Nedense lolipop gibi yalamak bana daha çok zevk veriyor 🤣
Antisosyalmom eşim bana yapıyor aşkım harika bisey fena oluyorum hatta hadi sıra sende diyor ben hemen kedi gibi yaaa aşkımmm demeye başlıyorum adam vursa bitane ağzımın üstüne haklı 😂😂😂
hemsreanne kız gerçekten çok haklı. Sana o zevki yaşatması güzel ama sende adama yaşat 😂 zamanla olur bazen eşim ağzıma komple hepsini sokuyor öğürüyorum bende. Hepsini alamıyorum ağzıma. Anlıyorum seni ama seni yalarken iyi tabi 😂
Antisosyalmom ayy valla çok iyi kocamın dilide marifetli az daha uğraşsa boşalırım 😂😂😂 yok yok benimde yapmam lazım yazık kocama 😂
hemsreanne ah ben çoğu zaman boşalırm beni yalarken eşim 😋 bence de yap adama gerçekten yazık az idare et zamanla oluyor 🥰
hemsreanne özele baksana canım