KirmiziOjeli genital bölgenizi su dışında hiç bişeyle temizlemeyin veya kullanmayın. vajinanızın pH dengesiNi bozabilir, vajinal mantar ,kaşıntı , idrar yolları enfeksiyonu yapabilir .benim tavsiyem.

Olivetti ben de öyle düşündüğüm için bişey kullanmıyorum açıkçası kötü bişeyim olsa eşimde uzak kalırdı heralde dedim değişiklik olsun ama bilemedim şimdi 🥸

KirmiziOjeli ben hergün duş alıyorum bir sabah bir akşam . Saçımı yıkamasam BİLe. Hiç te kötü kokmaz . Temizliğime özen gösteririm . Ne gerek var öyle şeylere. Tabi bilemeyeceğim karar senin

MonaRoka çikolata sür ben öyle yalayabiliyorum yada yenilebilir masaj yağları var dene istersen

Frenchoje ayyy ne yapım canım yanıyorum valla suda bir gercek kocamda iyi sevısır partner onemli

Alev12 kız bu işin sırrını bana da söyle 🤣🤣 gerçekten bende de olsa şundan azıcık yeter 🤣

Frenchoje bunu diyen herkes benden ateşli cıktı valla sabaha hazırlık yapayım dayanamadım yıne adamı arayacam simdi😋

Frenchoje inan gerek yok bende dogumdan once kacacak yer arardım simdi sevısıyoruz bir dhaa diyorum tulumbamı bu diyor kalk diyince kalksın sonra ben gerekeni yapıyorum bide cocugum huysız o uyanmasa sabaha kadar huhuhhhu

Alev12 işte bunun sebebi vardır mutlaka şunun sonucunda böyle oldu gibi. Ben o püf noktayı istiyorum. Kendimde de uygulamak için 🤣

Frenchoje valla bende anlamadım ama sevısırken kendımden gecıyorum yapmadığımı bile yapıyorum kız kocam yok yoldan cıkarma gece gece beni😋

Alev12 ay dur taktik alıyorum 🤣🤣 bir de şey sorcam bende kuruluk sorunu var o yüzden çok tahriş oluyor ve hiç genişlemiyor bu yüzden çok acıyor canım. Sende nasıl oluyor bu ıslanma ve genişleme evresi?