biriii Cilveli olmak aslında içten geliyor kendini kasmaman rahat olman lazım bacım açıkça fingirdek olcan ki yapmacık durmasın. Eşine mi yapcan ? Mesela akşam otururken ona uzun uzun bakıp göz göze geldiğinde biraz daha bakıp kafanı yana çevirerek tebessüm edebilirsn. Ona bakarak saçlarınla oynayabilirsin,bu bakışmalar arasında bişey söylerse eğilip
kısık bir sesle kulağına bu gece için yaramaz planların var mı ? diye söyledikten sonra gözlerinin içine bakıp hafif tebessüm ederken göz kırpabilirsin yada yemek yerken masanın altından ayağınla bacağına dokunabilirsin baktığında hafif tebessüm ederek seni özledim diyebilirsn yada hiç beklemediği anda içini gıcıklatann bir kahkaha atabilirsin Ferdevs Yöreoğlu kahkahası diyorum nett 👌 Sıradan ama tesadüfmüş gibi dokunuş yapabilirsin mesela yan yana geçtiğin bir yerden önce ben geçeyim deyip ellerini göğsüne koyabilirsin mutfaktan çıkarken kolundan tutup yanağından masum bir öpücük kondurabilirsin gibi gibi bu gibi şeyler doğal cilveye giriyor. Bunun birde fantazi cilvesi var sana hangisi lazım 🤣🤣