biriii limonludondurma8 hahahahahaj erkeğim lafına bende patlıyorum ya gülmekten söyleyemem ne o öyle twiter prnosu gibi 🤣
biriii laluna_ askım seviyorum onda sıkıntı yokta herzaman hayat gerilmeleri kolulturma derken insan köreliyor ya
sacmaliysenercan biriii buna katılıyorum ben yengeç burcuyum anaç olmadan cilveli olma yolunda ilerlemeye çalışıyorum 😅
biannee melisim hepsi var ya 😅 elleşmeden geçemeyen biz 🤣 adam namaza gidecek daha yeni abdest almış ben reglyim 🙈 elimi attım şşş şimdi değil diyo ahajsjsjj zaten şimdi değil biliyorum ama elleşmek hoşuma gidiyo ajajjajs
biannee salakmisincemilee en çok da ense altından boynuna 👌🏻 bu arada ilişki anında da tam eşiniz geleceğini zaman ensesini okşamak gerekiyormuş daha iyi bitiriyor 🤪
melisim 2cocuk1bebek 🙈🙈 Aaa neden 🤷🏻♀️Her kadın cilvelidir yapmak istemek ve istememek var sanırım. İçindeki ışığı hiç söndürme 🥰🥰
biriii melisim bacım ben bugun cilve yapamadım dicemde yaptım bence bellide ettim ama herif yorgun sanırım şimdi yatmaya gidiokk ben bebişle uyğcam 😂😂