Nietzsche BQuen tamda dediğin gibi canım,kendi kafamızda gördüğümüz insanlar var grupta. Mesela çok nadir konularda aynı görüşte olmadığımız kişilerde var ama tek ortak yanımız hepimizin hoşgörülü olması.
Nietzsche Anjeli96 biz forum üzerinden kurduk canım. Hepimizin şahsi bilgisi gizli ,kimse kimseden numara vs. İstemez
sirinhatun Nietzsche en güzeli aslında, tanıdık olmaması için çok çok iyi , hoşgörülü olmak gerekiyo bide herkesin yaşantısı
Anjeli96 Nietzsche tamam🤗 o zamanlar da numara yazmiyofuk zaten qrup oluşturup link atmişdik ..isteyen o linkle katılıyodu:) ben de katilmak isterim qrupa ama almaya da bilirsiniz) çünki paylaşa bileceğim bir tecrübem yok henüz😬 ama sonuna kadar hoşgörülü bir insanımdır🤗😘
Anjeli96 Nietzsche evet😬 sevgilim var ama evlenmeden önce ilişki istemiyo😕 biz de yaza evlenmeyi düşünüyoruz) fazla acele ediyo😅
sirinhatun Deleted4 bencede helal olsun biz 1 buçuk sene sevgililiğiöizde beraber olduk 1 sene sonra evlendik simdi 2 buçuk senelik evliyiz
Eliff_ Benide guruba alırmısınız takip ediyorum hepinizi hem bir kaç bilgi öğreniyorum benide alın olurmu
Deleted4 sirinhatun valla biz de nisanliyken düğüne 2 ay vardı,onun öncesinde dıştan dıştan surtunmeler oldu en son dayanamadık ikimizde patladı gitti 😁
sirinhatun Deleted4 insan dayanmıyor ya biz hep arkadan yapardık bi gün eliyle beni boşaltmıştı onda da hafif pembe bişey geldi eşimin sanmış ki o bozuldum , sonra dedik aklımızda soru işareti kalıcağına birlikte olalım , öylelikle oldu
hemsreanne Deleted4 aaa azgınlar sizi 😂😂 benim ayrı evim vardı aile evinde kalmıyordum. Kocam(sevgilimdi o zaman) gelirdi nerdeyse her akşam nöbetçi olmadığımız zamanlar yani. Alkol alırdık ateşle barut Yanyana durur mu tabi genelde beni eliyle boşaltırdı ayy ne güzeldi valla bi kaç kez arkadan yaptık yalan söylemicem🤦🏻♀️ Ama evlenmeden vermedim 😂😂
sirinhatun Deleted4 herşeyin keyfi bi ayrı oluyor 😆😆 evlenmeden önce daha heyecanlıydı sanki yakalanma korkusu falan
hemsreanne Deleted4 ben zaten az değilim bacım valla istiyordum yani bide alkol alınca utanmamda kalmıyordu ohh allah ne verdiyse 😂😂