sirinhatun Deleted4 herşeyin keyfi bi ayrı oluyor 😆😆 evlenmeden önce daha heyecanlıydı sanki yakalanma korkusu falan
Deleted4 sirinhatun yok bizim korkumuz yoktu, bağ evleri vardı,orda yaptık,ev bildiğin dizili,kaynanamın yatak odasında yaptık kan oldu çarşaf yatak falan😂😂 çarşafı attık yeni carsaf serdim,bazayi da ters düz yaptım 😂oraya her gittiğimizde aklımıza gelir.
hemsreanne Deleted4 ben zaten az değilim bacım valla istiyordum yani bide alkol alınca utanmamda kalmıyordu ohh allah ne verdiyse 😂😂
Deleted4 hemsreanne ben emzirmeden önce alkol alıyodum,çenem 2 dk durmuyo😂yaaa eski sevgilimin konusunu açmışım 😂😂🤦
sirinhatun Deleted4 ahahahah sizin iyiymiş benim kaynanam içerde tv izlerken eşimin odasında işi hallediyorduk
hemsreanne Deleted4 sen şaka yapıyorsun ahahhaba güldürdün beni 😂😂😂 Ben alkol alınca iki kat içime biseyler oluyor illa sevişecem😂
Anjeli96 Deleted4 aynen😅 mart sonu gibi de nişanımız olacak ondan sonra ne olur bilmiyorum😅😅nişan olsun da ben onlara gideyim rahatca buluşalım diye sabırsızlıkla bekliyor😅 neden bilmiyorum artık) bi keresinde nişanlansaydık rahat oluruz bize gelip gidersin artık demişti) ben annenin evi nasıl rahat oluruz dedim)) annem benim odama fazla uğramaz dedi😅 ama bilemiyorum ne ima ettiğini😑açıkçası bir ilişki yaşayacağımız yerde yoktu şu ana kadar. burda her yer kapaliydi geçen hafta açıldı .. kaç aydir arabada geçiyo buluşmalarimiz ya da markete falan gidiyoruz😑hava da soğuk gezemiyoruz parkda felan 😑 bizimkisi aşka sürgün oluyor bir az))