isimsiz9 bebek28 ee günün nasıl geçti yoruldun mu neler yaptın diye başlıyorum ardı geliyor. Ya kavgayla bitiyor ya da yatakta😅😅😅
biriii bebek28 günümüzün nasıl geçtiğini sorarız araba ev vs alınıcaksa onu konuşuruz araba modellerini konuşurız biraz arabacı bir çiftiz bebişimizin geleceğini konuşuruz en sonda biribirimize kpmik tiktoklar atarız gün biter bacım 😋
Artemis_ bebek28 günün nasıl geçti nasılsın faslı sonra dizi film izlersek meyve yeriz zaman geçirmek daha iyi bence konuş konuş ne konuscaz 😂 sıcak ortam samimi daha güzel
melisim bebek28 Genel herşeyden iş özel hayat ailevi birlikte dedikodu yaparız o benimkileri çekiştirir ben onunkileri bazende ortak çekiştirecek birini buluruz 🤣
bebek28 ikihilalbiryildiz eşimle konuşucak konu bulamıyoruz bende normal konularda aklıma ne gelirse konuşuyorum bu seferde konuşmayı bilmiyor oluyorum😔😔
perimasali802_ bebek28 eskiyi eskide birakmaniz gerekmezmi yani olan olmuş konuşmanın bir anlami yok birbirinize huzursuzluk yapmayın yeni konular vs falan konuşun