perimasali802_ bebek28 sakalasin yani ne bileyim akışına birak zaten gerçekten bir süre sonra aynı şeyler oluyor o yüzden çok takilma akışına birak
gizem67 bebek28 ben ıs yspıyorum çocuğa bakmıyor parka cıksr dıyorm bırzdn dıyo usenıyor sureklı reels ızlıyo
gerek_yok gizem67 ayy aynısı işten geliyor telefon elinde reelde yada oyunlar onu oynar kızını bile alıp sevmiyor beni zaten hiç sormuyor biz daha bir yıllık evliyiz 4 aylık bebeğim bazen kendime evlendiğim için çok kızıyorum hayalimdeki evlilik olmadı maalesef
cennettt033 Genelde ben konuşurumo dinler dinlemezse kavga ederim küserim 😁eşim konuşmayı çok sevmez ama niyeyse bende şansına gevezeyim😂
handeey gerek_yok yuh yani, bu kadar da olmaz. Al telefonu elinden yada İnterneti kapat, zaten tüm gün çocukla uğraş dur akşam biraz da o ilgilensin, nasıl alışırsa öyle gider
gerek_yok handeey mümkün mü canım çok aksi bir insan kıyamet kopar napim bende onu görmezden geliyorum artık kızımla ilgileniyorum uyuyunca bende elime alıyorum telefonu ses Seda yok duryorux öyle
gerek_yok handeey geçmez zaten çokta mutlu değilim kaynanamda benle yaşıyor Onunda stresi bende ne gündüz kafam rahat ne akşam valla bende galiba sessizliğe gömülüp geberip gideceğim bunhayattan hayalimdeki evliliği yaşamıyorum şuan oysaki ne hayallerim vardı
minik237_ bebek28 esım bolge sorumlusu oldugu ıcın onun calıstıgı magazanın baska bölgesinde bende calısmıstım bazen is konusurz bazen o bırılerını arar bana dınletır beraber yorum yapar cozum ararız o ısten eve geldıgınde saat 10 olur 11 e kadar yemek masasında onun ısını konuşuruz sonra evı ve benı bazen kızıyorum dıyorum eve geldıgınde bunu bırak bari ama adamla evlendıgımde de bu ısı yapıyordu