ece_ iyi geceler kızlar ,evet sorum başlıkta sadece kadınlar mı sexi olur🧐 ben mesela kocamı baksırla ve takım elbiseyle görünce aşırı libidom yükseliyor 🤭😄sizin var mı böyle durumlarınız merak ettim 😄
biannee ece_ evde olduğu her vakit yükselebiliyorum 🤣 yaptığı işte eğil kalk ve fazla hareket ettiği için kasları çok çok iyi poposu da 🙈🤣 ellemeden geçemiyorum ahahshs
handeey ece_ bir iş yaparken ciddiyeti üstünde olur ya o an bitiyorum. Duştan sonra ıslak nemli saçlı halini, blr de duştan çıktığında belindeki havluyu bırakıp giyinmeye hazırlandığı sırada önde kendi halinde sallanan şey 🔥🔥🔥
sananee ece_ Bazen böyle yakıştığım şeyleri giydiğinde üstüne atlayasım geliyor xlfkwkdje bide mutfakta yemek yaparken ya da kahvaltı hazırlarken çocuk olmasa direkt o an orda yapıcam yani o derece skdjwjd
handeey biannee ellenmesinden huylanır ama fırsatını bulunca kendi hiç bir fırsatı kaçırmaz. Eller hatta ileriye götürür, etek, şort kenarından içeriye doğru hamle yapar 🤭
biannee ece_ bebemi uyuttum duş aldım dışarda şu an gelmesini bekliyorum 😅 bak şimdi bi yükseldim vücut çorabı mı giysem ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
isimsiz9 handeey kız eşim asla ben varken giyinmez yatak odasındayken bile elbiselerini alır obur odaya gidip öyle giyinir. Benim kocam bozuk galiba😅
isimsiz9 ece_ tıraş olduktan sonra çok hoşuma gidiyor ama normalde hanzo gibi geliyor gözüme. Siyah ve beyaz tişört giydiğinde. Bide saçma gelebilir ama zor gördüğüm biseyi o kolaylıkla yaptığında çok hoşuma gidiyor.
isimsiz9 biannee kapıyı üstüne kapatıyor. Bir ara banyodaydı kapıyı açtım üstünde bisey yokmuş öyle bir çarptı ki kapıyı ayağıma çarptı kapı bağırdım ayağımı kırdın diye bide bana kızıyor ayağının orda ne işi var diye sanki namahremim
benbu ece_ ay ben tras olduğunda ensesini yutup yalıyorum resmen çok çekici geliyor ve de lezzetli 😙🤣, siyah giydiğinde de bayılıyorum genel olarak evdeyse her şeyiyle çekici geliyor .