isimsiz9 biannee kapıyı üstüne kapatıyor. Bir ara banyodaydı kapıyı açtım üstünde bisey yokmuş öyle bir çarptı ki kapıyı ayağıma çarptı kapı bağırdım ayağımı kırdın diye bide bana kızıyor ayağının orda ne işi var diye sanki namahremim
benbu isimsiz9 kız bacim bu normal değil sanki ya , konuşmadin mi neden diye senden çekindiği bir şey falan mı bar acaba
benbu isimsiz9 😅e ilişki sırasında yani bi zahmet öyle olmak zorunda , bilmiyorum ki muhtemelen gizlediği görmeni istemediği bir şey vardır yoksa neden bir erkek karısına görünmek istemez aaa
isimsiz9 benbu görmemi istemeyeceği bisey olsa ilişkiden sonra da gizlenir iş bittikten sonra çıplak bir şekilde gidiyor banyoya. Değişik yaa normal zamanlarda da çok cilvelesmeyiz
ece_ isimsiz9 Kız bizim tuvalet ve duşa kabin bir yerde eşim bazen duş alırken birden içeri girerim tuvaletlimi yapar çıkarım eşim hiç rahatsız olmaz çoğunlukla da yanımda giyinir 😄seninkinin değişik huyu var belliki
salakmisincemilee ece_ sabah uyandiginda boxerdan firlamak üzere olan şeyini görünce ipler kopuyor bende😋😂
salakmisincemilee handeey beni gördüğü her an 🤭 ama sabah ayrı oluyor yeni uyanmış gözler dudaklar şiş 🤤
successfulwoman Ömrümün her Noktasında Her şeyde her halinle evde arabada işte söyleyeyim ama Muhteşem bir şey
melisim ece_ Eşim kumral ona açık mavi petrol renklerini çok yakıştırıyorum o tonlarda bişey giydiğinde daha yakışıklı görünüyor 😍