boncuk Elimust valla anlamadım trendyoldan bikini falan bakmış önce bakmadım dedi sonra senin için baktım dedi ama hayatta inanmam yani niye baktı bilemiyorum
Edannannesi_1 boncuk o tarz şeylere ilgin varsa sevgililer günü için bakmıştır belki daha önce falan aldıysanız beraber🤷
Edannannesi_1 Elimust hele bi kızçe uyusun da var elbet bazı planlar bu arada yeniyim muhabbetinize dalmış gibi oldum ama grup varsa çıkabilirim
boncuk Kirmizisarap aklıma gelmedi değil normalde sevgililer gününü es geçmez ama hiç de öyle internetten alışveriş sık sık yapmaz bi yandan da içim rahat nedense😀
boncuk Edannannesi_1 beraber almadık ama çok sever ona giyinmemi falan bi ara aşkım yeni bir şeyler alayım hep aynıları görme demiştim o da bakarız demişti ama bilemedim
Eliggeci Kızım bize müsaade ederse bakalım. Uyutmaya çalışıyorum. Ablamdaydım bi kaç gündür. Ondan öncesinde de olamamıştı. Israrla kızımı uyutmaya çalışıyorum
boncuk Nietzsche normalde de giydirmez zaten göle denize havuza giremiyorum yasak ancak evde ona giyebilirim
Elimust boncuk yani ne biliyim canim cok sacma geliyo genellille bizde internetten cok alisveris yapariz da oyle esim begendigi seyleri slip gelir yani disardan
Meleknur boncuk bişe sordum saçma sapan tersliyo beni madem öyle döndüm kçmı uydum mis gibi iki dakka adam olun ya bu nedir böyle