boncuk Kirmizisarap aklıma gelmedi değil normalde sevgililer gününü es geçmez ama hiç de öyle internetten alışveriş sık sık yapmaz bi yandan da içim rahat nedense😀
Edannannesi_1 boncuk o tarz şeylere ilgin varsa sevgililer günü için bakmıştır belki daha önce falan aldıysanız beraber🤷
boncuk Edannannesi_1 beraber almadık ama çok sever ona giyinmemi falan bi ara aşkım yeni bir şeyler alayım hep aynıları görme demiştim o da bakarız demişti ama bilemedim
Eliggeci Kızım bize müsaade ederse bakalım. Uyutmaya çalışıyorum. Ablamdaydım bi kaç gündür. Ondan öncesinde de olamamıştı. Israrla kızımı uyutmaya çalışıyorum
boncuk Nietzsche normalde de giydirmez zaten göle denize havuza giremiyorum yasak ancak evde ona giyebilirim
Elimust boncuk yani ne biliyim canim cok sacma geliyo genellille bizde internetten cok alisveris yapariz da oyle esim begendigi seyleri slip gelir yani disardan
Meleknur boncuk bişe sordum saçma sapan tersliyo beni madem öyle döndüm kçmı uydum mis gibi iki dakka adam olun ya bu nedir böyle
Elimust boncuk hahahahahh kiz allah seni oyle salma yapis yakasina sık ümüğünü hesap sor valla ben hincimi alana kadar uyutmazdim
Nietzsche boncuk sendeki rahatlıktan istiyorum 😂😂ben olsam şmdi beni aldatıyosun der beynini yerdim adamın 😂😂
boncuk Elimust eee sanki doğruyu mu söylicek ayrıca 7/24 kıçımda telefonu ortalıkta ekstreleri hesapları mailleri sosyal hesapları hepsi bende var adına başka kayıtlı hat da yok daha napiyim valla üşeniyorum artık kız😂 hem aldatsa da kendi kaybeder çok iyi biliyo hiç hayatta sıkmam sorgulamam onu eyvallahım hiç yok Nietzsche
Elimust Hadi bakalim cocuk uyuycak bana taktik yollayin canlarim adam ciplak uyuyo beni bekliyo ilk napiyim