ZRaporu Hanımlar, hanımlar…. Kocanızda ya da sevgilinizde beğendiğiniz 3 fiziksel özellik nedir? Ben başlıyorum 😌 1😍 maviye çalan gözleri 2😍 dolgun dudakları 3😍 ip gibi dizili dişleri Sıra sizde 👻🥳
Olivetti ZRaporu 3 özellik bulamadım ya tepeden tırnağa heryerini seviyorum 😂😂 ama tabi artıları var yumurta gibi çocuk kılsız tüysüz fit 😂
dolapfaresi 3 tane buladim ya ama ellerini seviyorum kürek gibi değil kibar ben dışından çok içini seviyorum galiba oyuzden dış görünüşü pek umrumda değil🤦😂
Lavinia •Dudaklariniiii •Gulerken kisilan gozleriniii •Birde ellerini cok ayri seviyorumm Kendisinide cok seviyorumm canım kocam❤😂
Olivetti Nietzsche ben bazen kendimden utanıyorum ya kolumdaki kıllardan falan 😂😂😂 hep almak zorunda kalıyorum psikolojik galiba 😂
deleted_4033 Olivetti bu tam ben yaa eşim sarışın hiç kılı yok ben ondan kıllıyım sırtıma kadar ağda yaptırıyorum 🥺🥺
Bal-_- ZRaporu maviş gözleri 😍up uzun kirpikleri 🥰 bide şeyi desem ayıp mı olur 😀 beğeniyorum ama napım 😀
Antisosyalmom ZRaporu poposu yusyuvarlak böyle taş gibi gibi 😂 ellemeden duramam bide tokatlarım ahahahah