Nietzsche Olivetti hemen geçiyo hemde ,alışıveriyorsun başta zulüm gbi gelen sonra zevke dönüyo. Şmdi bebeğime zevkle bakıyorum akşam uyutsam gece özlüyorum 🤭
Frenchoje Olivetti ben beni daha önce neden uyarmıdınız diye çok isyan etmiştim 🤣🤣 sen etme diye tüm çabam asdhjj saka bir yana anne olmak kadar güzel bir duygu yokmuş bu dünyada 😊
Olivetti Frenchoje cocugu olan arkadaşlarım gayet mutlular hemde peş peşe çocuk yapıyorlar. Güzel olmasa yaparlar mı diyorum kendimi teselli için 😃
Olivetti Nietzsche benim bir arkadaşım 4. Ye hamile . Öncekiler sezaryen . Ve peş peşe yaptı yani 3 numara 1 buçuk yaşında öyle düşün şimdi önümüzde ay 4 numara doğacak 😂 demekki yapılıyor . Ama aşırı anaç
Nietzsche Olivetti yok ben o kadar anaç olamam 😂😂 sezaryende en fazla 3 diyor doktorlar . O iyi cesaret etmiş 4 kez kesilmeye
Olivetti Nietzsche bence delilik . Canının hiç kıymeti yok mu diyoruz biz ona . Evi kreş gibi 😂 boy boy dizdi çocukları .yaşlanınca rahat etcem ben diyor . 30 yaşında daha cok yazık 😒
Nietzsche Olivetti 30 yaşnda 4 çocuk gene iyi eşimin teyzesnn kızı benle yaşıt 3 çocuğu var 🙄 4 ü istiyo
Nietzsche Olivetti aynen çokta mutlu öyle her misafrliğe geliyo ben 1 le gitmiyorum rezillk gbi geliyor bana
Nietzsche Frenchoje istiyo daha 25 26 yaşnda🙄 doğurmayı seviyo herhalde , ya da anaç dediğimz tiplerden
Frenchoje Nietzsche ben ikinciyi öğrenince 3 ay ağlamıştım ya 🤦🏼♀️ Hiç benlik değil allah isteyene bakabilene versin😅 kadında ki sabırdan da biraz bana versin 🤣
Nietzsche Frenchoje kadın günlük güneşlik geziyo ben bile onun gittiği misafrliğe gtmemeye çalşıyorum cinnet geçiriyorum çocuk sesinden . Şahsen 3 çocuğum olsa 3ünü alıp kmseye gtmem rahatsz etmem
Frenchoje Nietzsche aynen çocuklar durdan yapmadan anlamıyorlar ama gittiğin evin sahibini de düşünmek lazım. Kendi çocuklarımın bile sesine dayanamıyorum ben bazen 🤦🏼♀️