20 ocak 2017 de nisanladikk esim istanbulda yasiyodu ben tokatta arada geliyo du beni gormeye sonra benim amcalar da istanbulda yasiyodu neyse ben amcamlara gittim istanbula yillik izinde tabii duruuyum esimle bulustuk esimin annesi babasi calisiyo esimde o gun izin aldi aksama kadar gezdik avrupa yakasinda aksam olununca hadi bize gidelim az dinlenenlim dedi neyse gittik tabi atesle barut bir arada dururmu biz onlarin evinde birlikte olduk neyse toparlandik birlikte banyo uaptik beni amcamlara birakti sonra ben tekrardan tokata dondum baya zaman gecti telefonda konusyoz ama nasil soyle ozledim boyle ozledim adamin tadi damaginda kaldi tabii benimde oyle sonra bi gun is cikisi eski sevgilim beni ariyo canim cok sıkkın az konusalim diye ve bulusuyoruz is cikjsi aksam 7 de babam istanbulda amcamin yaninda evde bi annem bide kardesim var onlari sallayan kim gittim eski sevgilim le cocgun evi var oturduk sohbet muhabbet seni unutamadim dedi bende hemen iki lafa tav oldum tabii canimda istiyo zaten nisanlim da bi yandan mesaj atiyo arkadaslarum var oturuyoz sohbet kiyi diyorum ben sana donecem dedim son mesaj da telefonu attim bi kenara neyse eski sevgili yaklasmaya basladi ve onla birlikte olduk ama inan unutum kac kere oldugunu sabah 5 e kadar dinlen dinlen yeniden ama hala aklimdadir yaptiklarimiz o gece garibim nişanlım seni soyle ozledim boyle ozledim mesajlari atmis durmus baktiki benden ses yok uyumus kalmis benim unutamadigim yalan bu belki lincleyen olur ama sordunjz soyledim yani sonucta herkes yanlos yapar