minnosunannesi igze0101 ya nasıl konuşcak şey buluyosunuz biz birbirimizi çok seviyoruz ama muhabbetimiz yok k9nuscak bisey bulamiyoz
igze0101 minnosunannesi bilmem ki canum biz hep böyleyiz birazda baştan beri gelen alışkanlık bu sende yap mesele konuşmak işte
Antisosyalmom igze0101 ilk ben duşa girerim eşim o ara giyinir ya uzanır ya da sigaraya gider. Ben çıkınca da biraz ya sohbet ederiz ya da uyuruz 😂
Cemrerana igze0101 olay yerinden durum bildireyim 🤣🤣 işimiz biter ama o bana doyamaz öper koklar kurban olduğum duşa girdi o çıksın ben giricem ❤️
Deleted4 Nietzsche Yaw telefonu kızıma vermiştim,biraz oyalansin ben de oğlumun altını degistiriyim diye yapmış biseyler,wpden kaç kişiye mesaj falan atmış,ta ortaokul ark. vardı onu aramış 🤦🤦ben çıkmadım,geri alsana
LiTeraRy igze0101 once mutfakta bir sigara icer sirayla dusa gireriz ilk cikan hemen sicak suyu hazirlar kahveleri yapar sonra 1 saat kahve icer sohbet ederiz sigaralarimizi icer sonra yatagimiza yatar sarilarak uyuruz ben hemen gunluk rutin sorumu sorarim askm beni seviyormusun oda tabi cok seviyorum der sonra bende seni seviyorum derim iyi geceler der uyuruz 😁
Eliff_ Yatarız alnımdan dudağımdan öper harikasın bebeğim kendini bana sunduğun için teşekkür ederim der sarılıp sohmet ederiz 😂❣️
BeNsOkratEs Bal-_- Olivetti niye teşekkür ediyolar kızlar ben anlamadım zaten ikinizin istediği bişey değil mi teşkkğr etmek neden anlamadm