Rasev Meryemtura ilişkiye girerken bebek için girmeyin ve adetin 7-9-11-13-15-17 gunlerinde iliskide olun korunmasiz olarak ve adetinize 1 hafta kala iliskiye girmeyin
Seymayavcin Meryemtura canim bende bebek icin doktora gittim adetimin ucuncu gunu alttan bakti ve yumurtlama gunlerini soyledi ve folik asit verdi hemen kaldim😊🤗❤
Melissa bende hamile kalmak istiiyorum 7/8 ay oluyo iliskide korunmuyorum doktora gitim her sey yolunda dedi 🤷🏻♀️ yumurtlama gunumu de bilmiyorum adetim 03,11,tarihinde oluyo sizce yumurtlama gunum hangisii.??
Ayan777 Rasev selam canim necesen 8 gunluk gecikmem var sence test elesem cikar ? Bide sabahki idrarla test yapilinca tez cixir sonuc bu duzdu sence ? Nece edim?
Arzuekb Gamze1906 inşAllah hayırlısıyla hamile kalırsınız.Rica etsem inşAllah ovulyason testiyle hamile kalırsanız haber verir misiniz?
Glbaharramazan Gamze1906 bende duydum o testle yapan hemen oluyormus tutuyormus bebek bende o testten dusunuyorum eşım gelınce alcam sızde olursa yazın sonucu
Gamze1906 Glbaharramazan inşallah adetime 5 gün var ama dayanamayıp gidip kan testi yaptırsam mı önceden diyprum
Elsev Gamze1906 idrar testi 7-10 gun geciktiginde yapmak daha saglikli kan testi 1-2 gun erken bilenyapsan kesin sonuc aliyormussun cnm