Rabia Gamze1906 cok uzuldum canim ya rabbim tez vakitte bir evlat nasip eder rabbim yardimcin olsun canim
Dilanfrhnm Gamze1906 kıyamam ya CANIM benim üzülme Allah büyüktür inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın 😘
Gamze1906 Ozlemy adetin 3 günü galiba doktor muayene ediyormuş dimi bilginiz var mı gidip muayene olayım
Arzuekb Gamze1906 5-7 ci günlerinde olmalı muayene canım bildiğim kadarıyla.Bena doktorum o zaman gel demişti
Ayan777 Rasev selam canim necesen 8 gunluk gecikmem var sence test elesem cikar ? Bide sabahki idrarla test yapilinca tez cixir sonuc bu duzdu sence ? Nece edim?
Arzuekb Ayan777 Men axshama qeder gozlemishdim seheri gozleye bilmedim ele axsham eledim. hech 1 deq kechmemish gosterdi qosha xett.yeni axsham sabah ferq etmir.embrionun veziyyetinden asili olaraq gosterir
Rasev Ayan777 hə canim menim seher durdun ilk elediyin sidikden yoxla men ele elemisdim şükür çixdi qizim qucaqimdadi sağ elim senin basina😍
Ayan777 Arzuekb canim test eledim cevap neqatif ama niye gecikirem anlamiram Ilk hamilelikde mende de tez gostermisdi saniyeler icinde