Gamze1906 inşAllah hayırlısıyla hamile kalırsınız.Rica etsem inşAllah ovulyason testiyle hamile kalırsanız haber verir misiniz?

Selam kızlar aranızda aşılama ile hamile kalanlar varmı?

Gamze1906 bende duydum o testle yapan hemen oluyormus tutuyormus bebek bende o testten dusunuyorum eşım gelınce alcam sızde olursa yazın sonucu

Gamze1906 idrar testi 7-10 gun geciktiginde yapmak daha saglikli kan testi 1-2 gun erken bilenyapsan kesin sonuc aliyormussun cnm

Gamze1906 evet haberlerini bekliyorum benimde adetim 6 gun gecikti bende pzt sali test yapacagim ins

Elsev inşallah olumlu cevap alırım çok istiyorum bebeğimin olmasını 6 aygıt deniyieouz

Merhaba bende iki sene evliyim bende hep düşünüyorum çocuk yapiyim mi yapmiyim mi cok kararsız kaliyorum tabi ilk başta Allahin elinde millet artik cok konuşmaya başliyor neden çocuk getirmiyorsun getir artik yeter diyorlar Yoksa çoğunuz mu olmuyor demeye başliyorlar ama halbuki biz daha istemıyoruz millete anlatamıyorum bunu ister istemez cani sikilıyor sizçe ne yapaliyim 😔

Ebruli24 bende seninle ayni durumdayım CANIM artık millet soru sorunca direk tartışmaya geçiyorum çünkü bıktırıyorlar insanı hamile kaldığımda zaten öğreneceksin ne diye soruyorlar anlam veremiyorum 🤷‍♀️