Hayat bize bir çok şey gösteriyor ve bu konularla ilgili tecrübe sahibi oluyoruz ve bilgilerimi sizinle paylaşmak isterim bunun altına cevplarınızı ve sorularınızı bekliyorum birbirimizden öğreneceğimiz bir çok şey var bu güce inanıyorum #kadıngücü
Hertürlü sıkıntıya birebirim ????
Tuqba hamile kalmak çok istiyorum bu ay ovülasyon testi denedim olmazsa bana önerebileceğin bişey var mı eşimdede bendede sıkıntı yok herşeyimiz normal
7 Kasım’da reglim başlayıp 11 Kasım’da bitmişti fakat bu gün ayın 21 i ve dün geceden beri tuvalete gittiğimde peçeleye kanlı akıntı geliyor ve bu gün arttısizce neden olabilir ? Ovulasyon günü ile ilgisi var mıdır ?
Elsev yani bu gibi olaylar beklemekle tahmin yürütmeyle doğal yollarla olmuyor mutlaka bi uzöana göZükmen gerek hormonal bozukluklar olabiliyor anladığım kadarıyla hamile kalmak istiyorsun yani sana şu öneride bulunabilirim yarım soğanı kanat iç sabah akşam regl sökütücü hamile değilsen kanı sökütür zaren bu uygulamayı regl bittikten iki gün sonra yapman gerekir ama sen şimdi yap ki reglin söksün sende rahatla
Gamze1906
Cinsel ilişkiye girdiğiniz zaman çocuk yapma düşüncesi ile girmeyin
Ecem bu ay öyle bi düşünce stres yapmadım kendime oluruna bıraktım olursa olur olmazsa allah hayırlısı ne zamansa o zaman versin dedim
Tuqba öyle oldu zaten istekli arzulu bi şekilde ama aklımızdan attık çoçuk konusunu o şekilde
Tuqba umarım inşallah
Masalayaz aynen katılıyorum kendimden örnek vereyim biz de gün aşırı ilişkiye girerdik yok yastık köy yok yarım saat bekle herşeyi denerdik ama olmuyordu doktorum artık bizi tüp bebeğe yönlendirmiştir aslında ikimizde de bı sorun yoktu ama olmuyordu vakti vardı biz o ay tüp bebek yerleri araştırırken ben hamile kalmışım biz tüp bebek yaptırıcaz artık diye istediğiniz zaman girdik hiç dikkat bile etmedik ilişkide ben adet olunca gidicektik ama ben olmadım hamileymisim meğerse hemde iki aylık 😁😁stres sıkıntı yapmayın Allah'ın taktir ettiği bı zaman varmis bol bol dua edin rabbim kısa zamanda nasip etsin herkese
Selam ben iki app kullanıyorum bi flo bi de peride ama her ikisinde ovulasyon günüm farklı gözüküyor.Flo’ya göre dün günümdü.Peride’ye göreyse bu gün.O yüzden bi karışık kaldım.hafif bi mide bulantım var.Ovulyasyondan dolayı ola bilir mi?