Meleknur G_2000 canım biz joy sprey aldık süper mutlaka dene hemde çok pahlı bişe değil trendyoldan aldım prezervatif ve sprey 30 tl gerçkten çok işe yarıyo
Olivetti G_2000 bence en basit çözümü 2 defa yapmak . Tabi onun içinde vakit lazım . Eşim sprey hap falan aldı ya biz kullanmayı beceremedik yada etkisi yoktu bilmiyorum . Bir daha kullanmadık öyle ürünler . Eşim kendini tutmayı öğrendi zaman içinde .Ve çoğu zaman 2 defa oluyor
senOlsanBari Esim joy sprey kullandı baya da etkisi oluyordu ama bıraktık alışkanlık olmasın diye çünkü birinciyi yapıyorduk ikinciye gecince bosalmak bilmiyordu bazen yarida kesiyorduk simdi 2 kez yapiyoruz ilkinde cabuk bosalsa bile ikinci daha iyi oluyor
Mom123 senOlsanBari iki defa iyi yapıyorsunuz bizde spret kullanıyoruz bu ara etkisi yok girmesi çıkması bir olıyır tam zevke geldim derken adam boşalıveriyor ondna sonra hadi dışa girelim 2ci defa yapalım diyemiyorum bile adama acıyor diyor 😒
Nietzsche FirstLady canım kendisi bişey demiyor mu ,kırmadan söyle dicem ama kırılan yapısı varsa bilemedim . Senle ilişkiden çok zevk alıyorum daha uzun olmasını istiyorum tarzı şeylerle başlayıp konuyu oraya getirebilirsin bence
Gizoo Okey insta sayfasında bi video var ustlerde zaten hemen bulursun biraz uzun bi süreç ama eşinde isterse etkili bence