Zeyzey11 Ben vajinismus u yeni yendigim icin maalesefki fantazi yapamiyom hala tek pozisyonda devam ediyorum esim köpek sejlindeki pozisyonu istiyo ama cesaret edemyrm çok aciyomu deneyen arkdslaree😍
Esmerimmm Zeyzey11 hiç acımıyor canım belini indir kalçanı iyice kaldır sende zevk alacaksın o zaman en sevdiklerimizden 🔥 🔥
Cugulibinnazzz Zeyzey11 canim ne yapacaksin o zman rahat oldugun pozisyonda icine alip hiç cikarmadan esinin istediği poxisyona gecebilirsjniz bende vajinusmustum emin ol aynisı yani hjc aci yok
BQuen Nietzsche niyetim o zaten 😀 söylemesi ayıp 75 beden göğüslerim minnacık emzirme ile biraz şişti şimdi sütten kesince geri inmeye başladı. En büyük hayalim silikon taktırmak 😀
Dolunayy BQuen O kadar isterdim ki göğüslerimin ufak olmasını 😄 büyük olunca da yer çekimine maruz kalıyor ,hele emzirdikten sonra daha fena
Annesivekizi KirmiziOjeli aa gerçekten mi ilk defa silikonlu birini görüyorum😂 benimki de çok küçük taktırmayı düşünüyorum ama hiç cesaret edemedim. Ellerken falan nasıl oluyo ya da bi dezavantajı var mı ki. Bi de nasıl takılıyor zor mu
Happykidstengeldimmmm KirmiziOjeli benim teyzem de yeni yaptırdı çok güzel duruyor benim bile mıncıklayasım geliyo😂😂nerede ve ne kadara yaptırdınız şu an 1 tane bebeğim var 2.nasip olursa sonrasında yaptırmayı düşünüyorum 😅
Naberbenz KirmiziOjeli 2. Çocuktan sonra bende yaptırıcam burun estetiğim bar arkadaşımda gögüs estetiği oldu benim yaptırdığım doktora aşırı seksi gerçekten
KirmiziOjeli Annesivekizi hiiçbir dezavantajı yok bilmeyen biri ellese anlayamaz ayrıca orjinalden tek farkı her daim dik olması 🤣 sarkma falan olmuyor. Canım çok tatlı değildir ilk bi kaç gün zordu sonra hiçbişey kalmadı çabucak iyileşti
KirmiziOjeli Happykidstengeldimmmm istanbulda yaptırmıştımda doktorum yurtdışında artık maalesef zamanında indirimle 6.5bin e yaptırdım şu an 3 katı falandır fiyat sanırım bilmiyorum açıkçası ama sonuna kadar öneriyorum dünyanın en güzel şeyi 😅
minnosunannesi KirmiziOjeli ya bende çok istiyorum ama esimi nasıl ikna edicem bilmiyorum ya siz nasıl ikna ettiniz nasıl konuştunuz
Merve11 Deleted4 ah ah bende en iyisi bu soğukta yapılır😂 o nefesle falan arabanın camları buğlanır kışın denemiştik bir defa ama şimdi bebek var nerde o eski fantaziler😂
Deleted4 Merve11 arabanın içi sıcacık olur da seksten sonra geri soğuyacak😂e dışarı sigara içmeye çıkacan😂hastalanıriz valla seks yapacaz diye
Merve11 Deleted4 klima açmak lazım biz yapardık hemen klimayı açıp koşa koşa eve geçerdik ah bak canım naısl çekti😂😂😂 bebek olmasa hemen giderim arabaya