Merve11 Deleted4 ah ah bende en iyisi bu soğukta yapılır😂 o nefesle falan arabanın camları buğlanır kışın denemiştik bir defa ama şimdi bebek var nerde o eski fantaziler😂
Deleted4 Merve11 arabanın içi sıcacık olur da seksten sonra geri soğuyacak😂e dışarı sigara içmeye çıkacan😂hastalanıriz valla seks yapacaz diye
Merve11 Deleted4 klima açmak lazım biz yapardık hemen klimayı açıp koşa koşa eve geçerdik ah bak canım naısl çekti😂😂😂 bebek olmasa hemen giderim arabaya
Susli Arabada yazılarını görünce canım cekti soguk sıcak hic farketmez klimayı açarız biraz sonra kapatıe işe koyuluruz cok yaptık en sevdigim ben arka koltuga yüzümü koyar ellerimle koltugun köşesine tutunur domalırım esimde bacaklarını ön 2 koltuga koyae yani dizlerini o aradan belimi tutar baam bam 💥 arabada denemedik pozisyon bırakmamısızdır gidim de kaldırıyım onu 😂
Susli Deleted4 cok pozisyon var hepsini deneyin benim koca deve gibi masallah genede büküle büküle yapıyoruz kücücük arabada cok yoruluyoruz garibim pert oluyo bende kücücük evire çevire her sekle girerim 😂
Deleted4 Susli 😁😁😁kocamla biseyler yapamiyom 4 gündür sus kız canım çekişti bak 😁😁hem regliyim spiral taktırdım 1 haftada yasak😂😂
FirstLady Nietzsche yaa ne güzel 😒 benimki öyle değil ama. Gerçi ben utangaçım. Yanında kilotla gezmiyorum hiç. Napmalıyım aceba. Bana da yardım edin kızlarr. Çok yoruluyor işde
hemsreanne FirstLady ne yapmalısın yanından kilotla geçmelisin öyle olması için. Ne var utanacak ya kocan o senin kocan ilişkiye de girme o zaman olur mu canım 😂😂 giy tanganı gez bak daha bebekte yokmuş rahat rahat dolaş evin içinde adamı da baştan çıkarırsın bi süre sonra geçiyor utanmak falan zaten 😂
Nietzsche FirstLady bence sen yavaştan başla ,yeni mi evlisin bu arada? Geceliğini veya ne gymek istiyorsan onu giy kokunu falan sık ,yatağa yorganın altına gir🤭 sonra mesaj at çağır sürpriz olur o da sever. Bir iki ilerleterek yaparsın sonra alışırsın sanırım 😊
FirstLady Kızlar bide size sorum olacak utanıyorum ama sormak istiyorum. Daha çocuk falan da yok zaten doğumdan sonra oluyor diyorlar. Ters yapınca yani o arkada oluyor ben öne dogru uzanır gibi anladınız siz. Neyse iş bittikten sonra gaz gibi ses çıkıyor ben utanıyorum ama o ne var burda canım hava kalmış diyor 😂😂 sizde de öyle oluyor mu? Bu yüzden istemiyorum o pozisyonu
KirmiziOjeli FirstLady doğumdan önce oluyordu çok şükür artık olmuyo, evet oluyordu ama içimden çıktıktan sonra arada bir oluyodu ne olduğu belli ama insan yine de rahatsız oluyor 😁 ne kadar çok oluyordu demişim 🤣
hemsreanne FirstLady ilişki sırasında hava giriyor canım içeriye normal yani yapacak bisey yok. Vajinal gaz deniyor hatta kötü ama ne yapalım oluyor 😂
Deleted4 FirstLady eevet canım ben de de oldu o. Genellikle domalir pozisyonda oluyor. İçeri hava kaçıyor sonra çıkıyor. Önce çok utanmıştım,eşim rahatsız olmadığını ve normal olduğunu söyledi. Normla yani
FirstLady KirmiziOjeli evet ya adam çok utanıyor 🤣 bende aksine biliyordum sonra çok oluyor derler. Teşekkür ediyorum tatlım 🥰
FirstLady hemsreanne 😂😂😂😂😂 canım ya çok güldüm vallahii. Galiba kompleksim var kendime karşı. Çokkk hafif karnım var ama çok az😂 içime çekince bilinmiyor. Tamam cesaret edicem