hemsreanne Antisosyalmom bizde bekarken sevişmek için ev kiralardık ama ilişkiye girmezdik yani 😂😂 birbirimziiil rahatlatmak için ev kiralamak 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Antisosyalmom hemsreanne ilişkiye girmediğimiz zamanlarda da kiralardık üstten sürtünerek 😂 sonra birden birşey oldu bana ilişkiye girdik 😂
hemsreanne igze0101 aşkım o bana yapıyor oral ama ben sadece ucunu alıyorum öpüyorum yalıyorum falan ama henüz tamamını alamadım deniyorum işte 😂 midem almıyor
Deleted4 Antisosyalmom ahahah biz de önce surtunduk sonra bı anda gir dedim yok mok dedi ama o da dayanamadı girdi😂
hemsreanne Antisosyalmom ayy bizde öyle cok ateşimizin tavan yaptığı yerler oldu ben hep gir derdim canım kocam hayır ben ilk gece istiyorum seni bozmayı derdi 😂😂🔥🥰🥰 ve öyle de oldu
Antisosyalmom Deleted4 biz 2 sene uğraştık girsin diye 😂 adam bazen durduramıyordu kendini artık ama ben korkuyordum hep acıyacak diye. Bosuna beklemiştim 2sene 😂
Antisosyalmom Deleted4 3 sene nişandı kaldım ben sen düşün 😂 3 sene full ilişkiye girdik her fırsatta sevgiliyken girdik ilk yani 😂
Antisosyalmom hemsreanne biz istiyorduk da ilk günden hep ben korkuyordum işte acır birşey olur diye sağolsun anlayışla karşıladı hep üstten hallettik 😂
Antisosyalmom hemsreanne ben hep titrerdim korkudan. Ama olduğu gün hiç acımadı. Kontrol bendeydi hatta canım kocam şoktaydı adam nefes bile almıyordu bayıldı sanmıştım bende. 😂 Sen korkma diye hareketsizim demişti 😂
hemsreanne Nietzsche hahaha doğru sabah gelince saldıracam diyordu azgın arkadaşım benim 😂😂😂 bence şuan saldırıyor