Deleted4 kız anlatmıştım başka postta , bu üniye yeni gelecekler için bilgi istiyordu bende yardımcı oluyordum. Bir akşam şarkı önerisi istemiş bende önerdim , normalde cevap verirdm yardmcı olurdum o da teşekkür eder biterdi konuşma. En son şarkı olayından sonra nerelisin yazdı ,tanıştık konuştuk. Ben tabi o ara evdeyim yaz tatilinde. Tatilin bitmesini iple çektik ama arkadaşız yani, neyse okul açıldı daha geldiğim ilk gün yurdun kapısına geldi arabayla acayip komikti 😂😂 mesaj attım arabadan aşağı in yanlış arabaya binmekten çok korkuyorum dedim😂😂 neyse tanıştık bindm arabaya gittik bi uçurum gibi bir yerde mango ananas ice tea içtik 😂😂😂 baya sohbet falan . Sonra yurda gidicem saat 11 e geliyordu gitme izin al dedi . Alamadım saati geçmişti 😂 çözüm düşündük gel hastaneden belge alalım dedi yapamadık ben gitti o gece yurda😂 sonra baya bir kaö ay arkadaş takıldık bu beni aldı sürekli içip kafa dağıttık falan. En son tutulduk birbirimize 😂 bide konuşmanın başında evlenmeyi düşünmüyorum demişti hahahah