igze0101 görücü usulü bi aşktı bizimkisi 🤭😁 4 sene önce felan babamın bi akrabasının nişanı vardı, nişan öğle saatlerindeydi, babam işte odugu icin annem tek gitmeyim diye benide zorla götürmüştü, cok hastaydim griptim, salya sümük ,sıfır makyaj gittim nişana. Nişana gittigimizde görümcemde ordaymiş. Onlarda kız tarafindan akrabaymiş, orda o kadar süslü kızın icinde beni görmüş görümcem😂 normal pantolon kazak mont felan vardi üstümde. Kış ayıydı, bi yandan anneme beni niye getirdin diye söyleniyorum, bi yandan burnumu siliyorum 😂 görümcem ahh ne kadar güzel kız deyip beni soruşturmuş ordaki kişilere, 1 hafta sonra kadar babaanneme geldi görümcem. Tesadüf annemde ordaymiş. Birgün size gelecez kız görmeye demiş, annemde okuyor kızım,veremem demiş, ama yengem gelsinler bi görsün bakim ,zaten istemezseniz olmaz demiş, tamam demiş annem. O sırada eşim yurtdışında çalısıyormuş, yaşadigimiz şehre 2 aylik izne gelmiş. Hemen geldiler bize. Kapıdan ilk girişte bi bakışmamiz oldu anlatamam. 😍 kalbim nasıl çarpiyor. Cicek, tatlı felan almiş, onlari elinden alırken elektrik carpti resmen 😂 sürekli bana bakip duruyordu. Yakışikliydi ama ben okulum bitmeden evlenmek istemiyordum. Gitmeden benim numarami aldi, yarın yemeğe çıkıp başbaşa iyice konuşalim dedik, kız kardesimde bizimle geldi. Ama o gece sabaha kadar msj atti bana. İnşallah olur,cok güzelsin felan dedi. Aşk müzikleri gönderiyordu. 😂 ben uyuyorum iyi geceler dedim uyudum 😂 sababa kadar bi sürü msj atmişti. Yemekte de herseyi konustuk. Aramizda 8 yas var. Olgun birisiydi. Tam aradigım erkek özellikleri hepsi vardi 😂 tamam dedim. 4 gün sonra da istemeye geldiler. 1 ay sonra nişan oldu, nişandan hemen sonra yurtdişina gitti tekrar ,6 ay çalışip geri geldi. Gelince hemen dügün yaptik. 😂 cok hizlı gelişti bizim olaylar. Nişanliyken bir defa öpüştük o kadar 😂 herşeyi evlenince ilk onda yaşadım, 3 sene oldu ,2cocugumuz var. Deliler gibi seviyoruz birbirimizi. Iyiki diyorum, ahh görümcem iyiki tanıştirdın bizi 😁🤩