Alev12 Kokos cocuk ıkı gundur cok mızmız sürekli gece uyanıyor uykusuzluktan göz kapaklarıma mandal taktım gezıyorum emiyor ıns uyursa erkenden uyumayı planlıyorum
Kokos Alev12 bizim bebis keyfi yerinde ama uyumuyor guliyo 😂2 saatir salliyom esniyo 😂 uyursa duş alip uyucam insallah
Frenchoje Survivor12 🤣 yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı 🤣🤣 benimle totem yapıyor adam ya 🤣 hayattaki şansımı her seferinde gördüğü halde vazgeçmiyor 🤣
Survivor12 Frenchoje valla bazen aklimdan geçmiyor değil 🤣🤣 Ama tamamen tesadüf benimki atıyorum tutuyor şuan fener maçını izliyoruz 😁😘
Frenchoje Survivor12 aynen 🤣 benimki sıkıldı uyudu 🤣 bende can sıkıntısından duvarlara taktım ya 🤦🏼♀️ Duvarları silmek istiyorum sabaha kadar 🤣
Survivor12 Frenchoje bizde saat erken daha 8 buçuk 😁😁 ben bugün heryeri dip köşe temizledim içim rahat oturuyorum ama kac gün dayanacak ki 🥺🥺
Frenchoje Bal-_- geleyim kız 🤣 vallahi eve sarıyorum sıkıntıdan ya 🤣 Doğunun evleri de malum temizle temizle bitmiyor 🤣🤣
Frenchoje Bal-_- gerçekten ya han gibi 🤣 eşyalarım görünmüyor evde oyuncak gibi kaldılar. Benim salona 3 tane 6 metrekare halı sığıyor kenarları da açıkta kalıyor 🤣
Frenchoje Survivor12 2 gün max 🤣 ben her gün süpürge açtığım halde akşam hiç süpürülmemiş gibi oluyor 🤦🏼♀️