Frenchoje Kacikcorap kız vallahi tam uyuyacaktım ya 🤣 ben diğer kızlar kadar becerikli değilim asdghjj banyoya geçip yapabilirsin hem görme ihtimali de yok.
Frenchoje Kacikcorap kapının kilidi yok mu ? Benim eşim banyoya yada tuvalete gelmez hiç ben içerdeysen mesela.
Kacikcorap Frenchoje olurmu pat dıye gelır ne yapıyorsun cocuk uyuyorsa felan degerlendırmek ıcın 🤣 adam uyudu yorgun geldi isten bense tavan bacım 🤣🤣 ahhh ahhh bir sen bir ben varız kocaman forumda 🤣🤣
Frenchoje Kacikcorap o zaman sıkıntı 🤣 hiç sorma valla uykumu kaçırdılar ya evde çocuk uyuturken aksiyon yaşıyoruz 🤣
hemsreanne Kacikcorap mastürbasyon falan yapma yat asagı uyu 😂😂 Tecrübeli kızlarımız şuan yoklar olsalardı kesin güzel şeyler çıkardı. Ben olsam kocamı uyandırırdım 😂
Kacikcorap Frenchoje ortalık fena karışmış bende gec gırmıstım happykids e neyse duruldu orası burasıda durgun bıtmıyor bacım 🤣
hemsreanne Frenchoje sen gittin buralardan happykidslere söyleydin arkandan gelirdik bacım seni harcayacaklar sandım neyse ki kendini çektin çıkardın ordan 😂👏🏻🥰
Frenchoje Kacikcorap burda aktif üye sayısı az zaten kuzum. Hepimiz birbirimizi biliyoruz yani 😊 kimse kimseyi yargılamıyor burada, sabaha taktikler gelir sana 🤣
Frenchoje hemsreanne yok kız gerek yoktu zaten 🤣 ben dayanamıyorum huyum bu 🤣 arkadaşlar araya girdi alakası olmadıkları halde ondan uzatmadım 😊
Ortasekerlikahve hemsreanne ya ben bu olayı çok merak ettim kidse çok aktifim ama asla bulamadım postu 😂
Kacikcorap Frenchoje cok iyi yapmıssın gercekten gereksiz arkadas sanane mılletın yazdıklarından ettıklerınden herkez oldugu yerde mutlu 😍
Hskdjepamfk Kacikcorap ben senin yerinde olsam öperek uyandırırm erkeklerin bu çok hoşuna gidiyor bi dene istersen yorgunluk morgunluk kalmaz ondada
Kacikcorap Hskdjepamfk ahhh denemez olurmuyum? Gozler kapanıyor kendi işimi kendim halledicem artıkın 😄