Antisosyalmom artikzorlasada gitmiycem 2 buçuk senede bıktım ya bir ömür nasıl çekilir bu Allah’tan yakın değiliz senede iki kere olmasına bile bazen şükür ediyorum ne yapayım böyle teselli ediyorum kendime ama konu oğlum olunca dahada pimpirikli oldum

esraaaaa18 bencede özledikleri zaman onlar size gelsin, bu durumda daha kolay geçer bu süreç. Görümcenizin bir suçu yok ama kaynananızın düşünmesi gerekirdi.

esraaaaa18 eşinle konuşacaksın gitmek istemediğini söyleyeceksin niye çekiniyorsunuz net olun

Dolunayy çok söyledim nettim zaten ben annemlere gidiyorum diye sürekli eşime oraya gönderiyorum buraya niye gondermiyosun diye aklını celiyolar eşim de arada kalıyor yoksaki oda istemez benjm istemedigimi

Frenchoje mesela eşim izine çıkıyor memleketine gitmek istiyor yine gitmiş olacağız onlarda zaten geleceği zaman geliyo bize senede iki üç kez

esraaaaa18 işte bebeğimiz küçük onun düzeni bozulmasın onlar bize gelsin ben daha iyi misafir ederim falan derim işte.ama ben eşimle açık açık konuşurum anlarda anlar

igze0101 zaten biliyoki öyle düşündüğümü oda çok kötü oluyor orada

esraaaaa18 İlla araya fitne sokacaklar 🤦 o zaman kayınvalidene açık açık mı söylesen temizlik açısından pek gelmek istemiyorum sizi de kırmak istemiyorum diye . Eşinle konuş ama önce annene söylicem sebebini diye. Sonra senin ona söylediğini eşine söylemesin yani eşin bilsin . Ama tatlı dille söyle ahır vs var koku oluyor diye

Dolunayy valla bilemedim ki kaynanam çok iyidir bana karşı bu konuda kirmakta olur mu bilemedim ki kesin kırılır zatencok alıngan bı yapıya sahip

esraaaaa18 Ben olsam istemezsem hiçbir kuvvet beni oraya götüremez eşimde bilir inadım tuttu mu gitmem çok istiyorsa eşin tek gitsin izin günlerinde madem onlarda yılda iki üç kez size geliyormuş yada sizde yılda birkez gidin beş gün kalın