Melissa bende hamile kalmak istiyorum 8 ay oluyo deniyorus ama daha olmadi doktora gitim problem yok dedi sizce yumurtlama gunum hangisi adetim 03,11 geliyo ..
Gamze1906 Melissa yumurtlama günleri için ovülasyon testi aldım instagramda bir gebenin günlüğü var oradaki bayanla takip edip denedim bakalım sonuç bekliyorum günüm gelince hamile miyim değil miyim sanada tavsiye ederim çoğu kişi bu şekilde hamile kalmış bide aklından sil at strest yapma oldu mu olacak mı diye pnunda çok büyük etkisi var
Glbaharramazan Melissa ovilasyon testleri ıle yumutlama gunu hesaplanıp iliskıye gırıldıgınde cok daha ıyı sonuc verılıyor onu deneyın
GlsmTumaKap Gamze1906 benimde testim bugün geldi aynı sayfayı takip ettim aldım ama bi kaç bişey anlamadım kadında Doğum yaptı kime soracağım bilmiyorum
Glbaharramazan Gamze1906 bende takıp edıyorum cok ıyı baya kısı hamıle kalmıs cunku test tam zamanını gosterıyor
NedimeTokgzoglu Melissa hayir deyisiyor adetin geldiginde 15 gun say orneyin 5 aralik adetin geldi 20 aralik yumurtlama gunun canim Bu ayda ya 17,ya 18 kasim senin yumurtlama gunun canim ☺️☺️
GlsmTumaKap Gamze1906 ya bunu şimdi adetimin son günü dahil 5 gün yapacağım ama ilerisini anlamadım varsa İnstagram adresiniz size sorsam olur mu
Glbaharramazan GlsmTumaKap adetınız bıttıkten sonra yapıyorsunuz testlerı hergun ögle saatın de yumutlama gununu gorene kadar testı yapıyorsunuz gordugunuz gün iliskıye gırıyorsunuz youyube kanalı var ordan izle
Melissa Tuqba Merhaba! 5 aralik carsamba gunu adet olmaliydim olmadim sizce bu ay yumurtlama gunum 23 aralik mi dogru mu esapliyorum ? adet oldugum gunden 14 gun geriye saydim