Prensesannee Kızlar aranızda sert sevip o şekilde yapan var mı veya sevdiğiniz şekli eşinize söyleyebiliyor musunuz🌼
Antisosyalmom Prensesannee önce keyifle yavaş yavaş daha sonra sert. Ama daha çok sert seviyorum bende. Deliriyorum sert yapınca.
bisadekahve Prensesannee ben söylüyorum ilk zamanlar söyleyemiyordum oda canım acır diye öyle yapamıyormuş bir ara doruklara çıktığımız da söyledim adamın arayıpta bulamadığı şeymiş çok başka bişey olmuştu o an 🤩 He ilişkide öyle olmasa da yine de vazgeçilmezimizdir 😍
Prensesannee Poncigimm anladım canım o şekilde değil hani her şekilde sertten kastım saçını çekmesi veya popoya vurması falan 😀
Nayninayyy Poncigimm yalnız değilmişim sürtünerek boşaldığım için bir sorun var bende diyordum rahatlarım 😇
bisadekahve Prensesannee bende öyleydim nasıl dedim bilmiyorum ama iyi ki semişim diyorum 🥰 sende gözünü kapat bi anda söyle sonra keyfini çıkarmaya bak 🤩
Gmzpolet Prensesannee canım ilişki esnasında söyle kulagına fısılda böyle yapmanı istiyorum gibi gibi bayılır yani ki ben şunu fark ettim erkekler kadınlar istediği zaman daha cok hoşuna gidiyor ilk adımı biraz da sen et derdi eşim ilk evlendiğim zaman
Eliff_ Bende sert seviyorum diyorum eşime oda seviyor ama kendisini kaybediyor bazen bir bakıyorum saçımı çekiyor sonra boğazımdan tutuyor çenemde tutuyor belime bastırıyor popomu vuruyor ama çok hoşuma gidiyor yapması bende karışık veriyorum 😂