Sedaa Prensesannee valla ben herseyi eşime söyluyorum. Hızlı yavaş sert felan 🤭😂 önce yavas yapmasini istiyorum ,ısınma aşaması, sonra hızlı sonra sert 😂 ben sert sevenlerdenim 😂🤭 eşimde öyle 😂
Kumral188 Prensesannee beni öperken bazen çekiyorum kendimi sonra saçımdan tuttuğu gibi yapışıyor dudaklarıma bu da benim çok hoşuma gidiyo o an canım yanmıyo o yüzden bazen bana yaklaştığında azıcık geri çekilirim o da hemen tutar saçımdan ona nazlanmam çok hoşuna gidiyor çıldırıyor resmen 😃
dolapfaresi Bende sert severim eşim sürekli sert yapmaz ama yaptımi ikimizde deli oluruz tabi ben kedi gibi üst üste hamile kaldığım için sert hasret kaldık 😂🤣
Naberbenz Prensesannee sert sevmiyorum insna kendini kötü hissediyor ben aşkın romantiğin verdiği sevişmeyi daha çok seviyorum sevişmek için değil aşkla sevişmek isterim hep
Gmzpolet Prensesannee canım ilişki esnasında söyle kulagına fısılda böyle yapmanı istiyorum gibi gibi bayılır yani ki ben şunu fark ettim erkekler kadınlar istediği zaman daha cok hoşuna gidiyor ilk adımı biraz da sen et derdi eşim ilk evlendiğim zaman
Bizedemilolo Prensesannee bende hart sevenlerdenim hatta öyleki çoğu kişi cilveleşir normal hayatta bile biz birbirimizi döverek seviyoruz 😂😂
Happykidstengeldimmmm Prensesannee iki türlü de çok hoşuma gider yavaş yaparken daha aşkla yapıyoruz çok heyecanlı oluyor hızlıda da resmen vahşileşiyoruz onun tadı da ayrıdır🤣🤣 zevk versin yeter🤣🤣
Nayninayyy Poncigimm yalnız değilmişim sürtünerek boşaldığım için bir sorun var bende diyordum rahatlarım 😇
Nayninayyy Prensesannee sert severim ama en fazla saç çekme popoya vurma daha ötesini istiyorum ama canımı yakmaktan korkuyor ama asla yüzüne tokat attırmam mesela