• +18
  • İlişki süresi

Xdxdxd 15 dakika önce ben sonra eşim boşalıyor. Daha fazlası olmaz gibi geliyor bana, 🙊

Nebilem valla 9 senedir birlikteyiz ilaçla hiç isi olmadi çok şükür gerekte yok zaten

Çocuklar ilişki süremi kısalttı sağolsunlar ortalama 45 dakikada bitti-gitti 😁 Ha yok daha uzatırım dersen içerden bir ciyaklama sesi😅 Çoğunlukla ben boşalmak üzereyken uyanır sağolsun annesini çok düşünür🥲

Xdxdxd normalde 40 dakka ama çocuktan sonra aman uyanmasın 20 dakkaya indi 😂🤣

Deleted4 şule 1.5 saat ne yapıyonuz sıkılır insan hahahaha😂😂 kendim 1.5 saat yapamadığım için sana salça olayım dedim🤪

Nebilem siz nasıl boşalıyorsunuz ben hiç boşalmadım kadınlar yani yada oluyor ben mi anlamıyorım acaba

Kelebeks rahatlama geliyor bide kasılma oluyor. Eşim görünce hemen boşalıyor arkamdan. Çünkü ben boşaldıktan sonra devam edemem hoşlanmıyorum

Xdxdxd cocuklardan önce 1-1,5 saat hatta 2 saat bile sürerdi ama şimdi adamla yan yana zor geliyoruz 😂 cocuklardan gizli kaçak en fazla 20 dk anca yapıyoruz(ön sevişmesiz tabiki ) 😂

• [silindi]

Susli neeeee 😱😱 5saat Allahım nasil oluyor o nolut açıkla 😂

hemsreanne valla geliyo hele ben asırı kasıldıgm zamanlae oluyo mecbur kalınca gidp yapıyom napim 😂

[silindi] prezervatif olunca oyle oluyo olmadıgında 3-4 saat bunun beli kuvvetli heralde cozemedm bi zamandan sonra yeteğğrr diyesim geliyo sıkılıyorm

Edepyahu baya valla ben evlenince böyle olmaz diyodm özlüyor o yüzden fln ama hic degişmedi masallah diyim de nasıl bisey bende bilmiyorum 😂

Xdxdxd 40-45 dakika sanırım ay saate bakmıyorum ki hiç yarın bakayım en iyisi 😂