Busekrkmz Kalpkalbe duş almak şart evlenmeden önce ne hayaller kurmuştum ilk gece heyecanı şu bu derken kınamın olduğu gün regli oldum ne yapsın canım kocam 1 hafta bekledi biz de duş alıp paraları saydık sonra uyuduk 😊😊😊
dolapfaresi Mybest kız bu bizim niye hiç aklımıza gelmedi ki acaba 🤣😂 kaynanamdan çıkıp annemlere gitmiştik biz bide 🤣😂
dolapfaresi Gmzpolet onu ben nisanimda yapmıştım ozmana kiloluyfum düğün üstü bir hırs yaptım 14 kilo vermiştim gelinlik fotoğraflarına baktıkça agliyorum 😂 şuan ikinciye hamileym ilk hamileligimin kilolarını veremeden bidaha hamile kaldım
propofol Kalpkalbe yorucu bir gün oluyor elbette direk duşa. Uzun saatler sürecek fotoğraf çekimi vs varsa düğün gününüzde içinize rahat bişeyler giyin. Güzel çamaşırlarınızı ziyan etmeyin gelince çıkarıyorsunuz duş alıyorsunuz çünkü 😅
Gmzpolet dolapfaresi ikinciyi dogurunca verirsin canım merak etme baksana bi hırsla güzel vermişsin 14 kilo 👏
dolapfaresi Gmzpolet inşallah ama ozman çalışıyordum iş oyaliyordu şimdi evde olduğun için bütün gün ne yesem diye dolanıyorum evde 🤣😂
1prenses1prens Bende kisa tayt giydin çekinirim hayatta giyenezdim öyle jartiyer falan.. zaten cikariyosun dus alıp yatsıyı kıldık ondan sonra oldu. Sonrada yemek yiyip uyuduk