Sum Yeni katıldım araniza diğer gruptan geldim pek bi sey anlatılmıyor hemen linç ediyorlar ama artik patliycm…. ben eşime gore fazla düşkünüm bu ilişki konusuna çokta takıyormuşum gereksiz buyutuyormusum onun dediğine gore. Ya kadın olarak o kadar gurur kırıcı bi sey ki 3 sene olacak evleneli hep böyle hissettirdi bana . Asla cok isteyerek yaklaşmadı bana hic bi güzel kelime etmez cinsellikle ilgili insan biraz olsun erkek olarak istediğini belli edip söylemez mi ya. Haftada 1 zar zor ben yolunu yapmasam isterse 2 hafta geçsin neden olmuyor demez . Başlarda cok üzülüyordum ağlıyordum ama artik beni de alıştırdı bu hâline . Ben gittigim zaman da yüzde seksen reddediyor iste yorgunum hastayım soule boule o mu kadın ben mi kadınım şaşırdım artik . Çok mu dizi izliyorum ondan mi boyle zannediyorum diyorum ama normali bu degil biliyorum burdaki yazılanlara bakınca hic ateşli bi yatak odamız yok ya ve ben gun geçtikçe soğuyorum 😔 her konu da mükemmel ama bu konu da çekilmez bi insan ve ben yatakta mutlu değilken üstümde sürekli reddedilme psikolojisi varken o haftada 1 olanda da acı çekiyorum sanki …..
KirmiziOjeli Sum ben olsam aldatmadığına ve video bağımlılığı mı var diye araştırırım, bunlar yoksa da cinsel kimliğini sorgulardım..
Dolunayy Sum Gir duşa önce güzelce bir temizlen vücut losyonu falan kullan ,parfümünü sık varsa eğer afrodizyak etkili olsun😇 sonra git yanına bakalım napacak .. erken boşalma sorunu var mı eşinin ,eğer erkekler de bu sorun varsa istemiyorlar
deleted_4033 Sum canım bence biraz da sen sabret özlesin sana geldiğinde yok artık canım istemiyor de bakalım nediyecek insan illaki belli süreye kadar dayanır
gullum54 Canım sen onun seni istemesini sağla zaten bir sorunu yoksa veya aldatmıyorsa illaki isteyecektir seksi kıyafetler giyin tanga falan al taytla onu giy belli olsun yani ilgisini çekecek onu azdıracak şeyler yap ev ortamınız nasıl bilemem ama bunları yap giyin süslen bide böyle dene bakalım ne olacak düşüncelerim bu yönde inşallah fayda sağlarım
Sum KirmiziOjeli aldatmadigini biliyorum sevgi sadakat olarak bir problemimiz yok kendi kendine tatmin gibi bir durum da yok kimlik olarak da eminim yüz de yüz erkek ☺ iste zaten bütün bunlara rağmen durum böyle olunca içinden çıkılmıyor
Sum deleted_4033 ben öyle yapınca geliyor ama ben yapamıyorum iste onu cunku ona kalırsa o 2 haftanın sonunda gelir e bende 2 hafta yani nefs bu da
Nefedukaa Benim eşimde 5 dk kadar kendi boşaldımı tamam bitirirdi bir gün o kadar sinirlendim ki söyledim banyodan çıkınca. 5 dklik şey icin beni uğraştırma bundan sonra git banyoya kendi işini kendin hallet dedim sonucta en önemlisi sensin sen rahatladın mı tamam bitti vs baya kızdım ondan sonra cok değişti hep soruyor hemen boşalmıyor
Esmerimmm Sum şu 48 hour cofee yada çikolatalardan alıp gizliden yedirsene belki o peşinden koşar hiç alıp denemedim gerek görmediğim için ama burda kullanıp memnun kalan arkadaşlar varmış
gullum54 Sum canım o zaman sorun ne neden olmuyor değişik geldi bana hiçbir sorun yok aramıX iyi aldatmıyor bişey izlemiyor diyorsun peki ne olabilir olmaması için libidosu mu düşük acaba yorgun da olabilir bilmiyorum ki 🤦🏻♀️
KirmiziOjeli Sum canım bu dediklerin yok diyorsun ama seninle de yapmıyor bilimsel olarak bu imkansız sağlıklı bir erkek 3 günde bir ister hadi yorgunluk olsun stres o bu 1 hafta 10 gün olsun. Boşalmadan duramaz ki erkeklerin zorunlululuğu bu. Emin olduğun durumları tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim çünkü bi yerde yanlışlık var 😐
deleted_4033 Sum sende kendi kendini tatmin et dayan o iki haftanın sonunda gelse de isteme oluyorsa doğru düzgün olsun olmuyorsada hiç yok de cinsellik bağımlılık gibi bişey ne kadar çok yaparsan okadar çok istek artıyor 😉