KirmiziOjeli Sum ben olsam aldatmadığına ve video bağımlılığı mı var diye araştırırım, bunlar yoksa da cinsel kimliğini sorgulardım..
Sum KirmiziOjeli aldatmadigini biliyorum sevgi sadakat olarak bir problemimiz yok kendi kendine tatmin gibi bir durum da yok kimlik olarak da eminim yüz de yüz erkek ☺ iste zaten bütün bunlara rağmen durum böyle olunca içinden çıkılmıyor
Dolunayy Sum Gir duşa önce güzelce bir temizlen vücut losyonu falan kullan ,parfümünü sık varsa eğer afrodizyak etkili olsun😇 sonra git yanına bakalım napacak .. erken boşalma sorunu var mı eşinin ,eğer erkekler de bu sorun varsa istemiyorlar
deleted_4033 Sum canım bence biraz da sen sabret özlesin sana geldiğinde yok artık canım istemiyor de bakalım nediyecek insan illaki belli süreye kadar dayanır
Sum deleted_4033 ben öyle yapınca geliyor ama ben yapamıyorum iste onu cunku ona kalırsa o 2 haftanın sonunda gelir e bende 2 hafta yani nefs bu da
Nefedukaa Benim eşimde 5 dk kadar kendi boşaldımı tamam bitirirdi bir gün o kadar sinirlendim ki söyledim banyodan çıkınca. 5 dklik şey icin beni uğraştırma bundan sonra git banyoya kendi işini kendin hallet dedim sonucta en önemlisi sensin sen rahatladın mı tamam bitti vs baya kızdım ondan sonra cok değişti hep soruyor hemen boşalmıyor
Esmerimmm Sum şu 48 hour cofee yada çikolatalardan alıp gizliden yedirsene belki o peşinden koşar hiç alıp denemedim gerek görmediğim için ama burda kullanıp memnun kalan arkadaşlar varmış
gullum54 Sum canım o zaman sorun ne neden olmuyor değişik geldi bana hiçbir sorun yok aramıX iyi aldatmıyor bişey izlemiyor diyorsun peki ne olabilir olmaması için libidosu mu düşük acaba yorgun da olabilir bilmiyorum ki 🤦🏻♀️
KirmiziOjeli Sum canım bu dediklerin yok diyorsun ama seninle de yapmıyor bilimsel olarak bu imkansız sağlıklı bir erkek 3 günde bir ister hadi yorgunluk olsun stres o bu 1 hafta 10 gün olsun. Boşalmadan duramaz ki erkeklerin zorunlululuğu bu. Emin olduğun durumları tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim çünkü bi yerde yanlışlık var 😐
deleted_4033 Sum sende kendi kendini tatmin et dayan o iki haftanın sonunda gelse de isteme oluyorsa doğru düzgün olsun olmuyorsada hiç yok de cinsellik bağımlılık gibi bişey ne kadar çok yaparsan okadar çok istek artıyor 😉
Sum Yani şimdi soule de bi sey oluyor acaba ten uyumumuz mu yok ondan mi falab diyorum ama olduğunda gayet iyi yani