SSelinn kendi annemle dugunume kuzenim gelmemisti gelmeyen de takisini gönderiyordu bende sordum kuzenim gelmedi takisini gonderdimi bari diye oda sen bize ne demek istiyon senin takinimi alicaz doye baya cok cikisti ben ne kadar ne var bunda normal bir soru desemde baya alinganlik yapti bende duygusaldim ogun agladim simdiki aklim.olsa kapatr telefonu kocamla ilgilenirdim
Ilk Gece Hakkinda Herşey
sporcuanne26 cok uzuldum canim yaa ama olsun gecmis gitmis uzme kendini
SSelinn sagol canim benim.annemin huyudur en mutlu gunlerimde beni baya aglatir artık alistim
SSelinn öncelikle hiç korkma öldük bittik çok acıyor diyenlere hiç aldırış etme bunlar tamamen abartılmış şeyler. Okadar kötü birşey olsa hiç bunun müptelası olurmu millet😂 güzelce bir duşunu al güzel bir gecelik giy güzel kokular kremler sür kendini rahatlat . Sonra eşinle yatağınızda sohbet muhabbet derken biraz gerginliğinizi atarsınız eğer ön sevişmeyi uzun tutarsanız zaten eşinizde nazik ve ne yapacağını bilen bir erkekse ona kendini bırakman yeterli olacak senin tek yapacağın kendini sakın sıkma . Sen ne kadar rahat bırakırsan okadar kolay olucak kızlık zarının bozulması .İlk ilişkide sen zevk almayacaksın hatta ilk 5-10 ilişkide bile almayacaksın aklında bulunsun amaaaan bu böyle birşeymiymiş ya deme ben gibi 😂sonrasında çok farklı olacak🙂 kanaman 3-4 gün sürebilir o süre zarfında ilişkiye girmemeniz daha iyi olur iyileşmesi açısından aklıma gelenler şuanlık bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir🙂
SSelinn ortam çok sıcak olmasın rhat olacan sende isteyecen ön sevişme uzun sürmesi lazım o zman ne acı kalıyor ne bişey zevk alıyorsun. Benden sana tavsiye ilk geceden önce prn izle bak nasıl muhtelem geçiyor gecen.
Ben hiç acıyı düşğnmedim sadece çok zevkli bişey olduğunu düşündüm. Ben birde ateşliyim az buçuk 🤣
[silindi]
Nietzsche hiç sıkıntı yok en fazla şikayet edip hesavimi kapattirirsiniz çokta önemli değil 😅😅👏👏