LiTeraRy ilk gece kız bunu yapsa hastanelik olur ondan sonrada diyoki bende başkasından gördüm ondan böyle yazdım 🤷🏻‍♀️

Mybest nasil yani. Dügünden hemen sonra balayina giden insanlar balayinda iliskiye girmiyormu o zaman kanamalari var diye. O zaman havuza falan da girinmiyordur kanama varsa eger😭😭

Kalpkalbe oyle düşündüğün gibi bir kanama değil ki , leke gibi bunun içinde tampon kullanabilirsin denize havuza girerken ben öyle yapmıştım

Mybest ön sevişme ne kadar uzun olursa okadar kolay oluyır yavaş sakin olmalı😊

@78#115868 Forumu da kullanır, konuyu da okur isteyen. Topluca herkes şikayetçiyse bu durumdan senin ağzını değiştirmen gerekir, mahalle ağzıyla yazman çok itici. Eğitim seviyeni ve yaşını cok merak ettim

8 gün sonra
    6 gün sonra

SSelinn ayni yawtayiz nasil bi delikki? Kiz bende boyle konular oldugunda cok korkuyorum. Eskiden benden buyuk bi kackiwi yanimda boyle bi konudan konuwtular bi kiz duwmuw ve kizlik zari delinmiw kucuktum tabi nee oldugunu anlamadim bende sordu one diye oda detayli anllatdi neden bilmiyorum o gunden bu yana kafa takildi benim kizlik zarima bi wey olmuwmu acaba aslinda hic biwey olmadi oturup duqunuyorum regilden bawka hic kan gelmedi benden yani ben biraz korkak oldum icin ne olsa anneme anlatirim yani regilden once kan gelse anlatirdim muhakkak anneme regilden sonrada her reg oldugumda kowup anneme derdim. Simdi bi kac yildir icime dert etdim bu konuyu banada oneri verin bu konuda ilk defa boyle anlatdim hic kimseye soylemedim hep utanar ve korkardim. Simdi s3n anlatdin ve ayni yasta oldugmuz icin bende anlatdim.

Ayy bii şeyler yazin ablalarim😕