Mybest saol canim vallaha cok yardimci oldun dediklerini mutlaka yapicam😊😊

Olivetti masallah ben ilk gece yataktan nasil kalkacam diye korkudan kimildamadan robot gibi ytmistim bu ne cesaretmis yigidimm 😁💋

• [silindi]

Nietzsche hiç sıkıntı yok en fazla şikayet edip hesavimi kapattirirsiniz çokta önemli değil 😅😅👏👏

• [silindi]

Nietzsche 😅😅😅 sağol canım sağol

LiTeraRy ilk gece oturcakmış adamın üstüne birden bırakcakmış kendini o şak diye gircekmiş hoplıcakmış şeyini tükürüklicekmiş adam bunu görcekmiş falan filan erkeği şeye doyurcakmışın a. biti olcakmış köprk olcakmış yolunda adam dicdkmiş of hatuna bak başka kadınllara bakmazmış bile

LiTeraRy ilk gece kız bunu yapsa hastanelik olur ondan sonrada diyoki bende başkasından gördüm ondan böyle yazdım 🤷🏻‍♀️

Mybest nasil yani. Dügünden hemen sonra balayina giden insanlar balayinda iliskiye girmiyormu o zaman kanamalari var diye. O zaman havuza falan da girinmiyordur kanama varsa eger😭😭

Kalpkalbe oyle düşündüğün gibi bir kanama değil ki , leke gibi bunun içinde tampon kullanabilirsin denize havuza girerken ben öyle yapmıştım

Mybest ön sevişme ne kadar uzun olursa okadar kolay oluyır yavaş sakin olmalı😊

@78#115868 Forumu da kullanır, konuyu da okur isteyen. Topluca herkes şikayetçiyse bu durumdan senin ağzını değiştirmen gerekir, mahalle ağzıyla yazman çok itici. Eğitim seviyeni ve yaşını cok merak ettim

8 gün sonra
        6 gün sonra